Hoe Maak Je Een Foto Voor Een Album

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Foto Voor Een Album
Hoe Maak Je Een Foto Voor Een Album

Video: Hoe Maak Je Een Foto Voor Een Album

Video: Hoe Maak Je Een Foto Voor Een Album
Video: Google Fotos - uitleg fotos uploaden en albums aanmaken 2024, Mei
Anonim

Als u dol bent op fotografie, slaat u uw foto's waarschijnlijk niet alleen op uw harde schijf op, maar uploadt u ze ook naar bestandsservers of fotohostingsites. Foto's kunnen heel lang worden bewaard als de beeldhosting een goede reputatie heeft. Nu zijn er veel van dergelijke hostingsites, maar in de regel is er vaker vraag naar storages die al meer dan 5 jaar werken. Zo'n hoge leeftijd spreekt van een garantie en betrouwbaarheid in de veiligheid van uw digitale werken. Na verloop van tijd kan zich een groot aantal fotoalbums ophopen in uw account. Als u de juiste albumnamen heeft, kunt u tijd besparen bij het zoeken naar de gewenste foto's, maar niet altijd. Vaak kan de kwestie van het zoeken naar afbeeldingen worden opgelost door een afbeelding te kiezen die de inhoud van het album weergeeft.

Hoe maak je een foto voor een album
Hoe maak je een foto voor een album

Noodzakelijk

Picasa-webservice

instructies:

Stap 1

Als je niet bekend bent met de niet meer nieuwe Picasa-service van Google, ben je veel kwijt. Picasa is niet alleen een kijker, maar werkt ook met afbeeldingen die u uploadt naar de Picasa-webtoepassingsserver. Er zijn beperkingen op de server: 1 GB vrije ruimte wordt toegewezen voor één account. Aan de ene kant is dit niet genoeg (na enkele jaren gebruik van deze dienst kun je hem snel vullen met je eigen foto's), aan de andere kant is dit voldoende voor een gewone gebruiker (Picasa Web comprimeert alle foto's en je kan meerdere accounts aanmaken). Je weet in ieder geval dat je foto's op een veilige plek worden bewaard.

Stap 2

Met het Picasa-websysteem kunt u foto's op een veilige plaats opslaan, in de regel is het vrij moeilijk om de toegang tot het account van iemand anders over te nemen. Als iemand deze bewerking probeert uit te voeren, wordt er een e-mail naar uw e-mailbox gestuurd waarin wordt aangegeven dat u probeert in te loggen op uw account. Met behulp van de links die in deze brief zijn geplaatst, kunt u snel het wachtwoord van uw account wijzigen.

Stap 3

Nadat u bent ingelogd op uw account en enkele foto's heeft geüpload, kunt u de hoofdafbeelding voor het album instellen. Deze procedure duurt een paar seconden: selecteer een map met afbeeldingen, navigeer naar de inhoud van de map en selecteer een willekeurige foto. Klik in het bovenste paneel op het menu "Acties" en selecteer in het vervolgkeuzemenu het item "Albumhoes selecteren". De hoofdfoto voor uw album is gemaakt.

Aanbevolen: