Een Dia Aan Uw Presentatie Toevoegen

Inhoudsopgave:

Een Dia Aan Uw Presentatie Toevoegen
Een Dia Aan Uw Presentatie Toevoegen

Video: Een Dia Aan Uw Presentatie Toevoegen

Video: Een Dia Aan Uw Presentatie Toevoegen
Video: MS PowerPoint invoegen van een dia 2024, Mei
Anonim

PowerPoint is de meest populaire tool voor het maken van presentaties. Dit programma heeft een uitgebreide set tools voor het maken van hoogwaardige slides en presentatiematerialen. De applicatie heeft een intuïtieve interface, die het mogelijk maakt om snel te wennen aan de programma-instellingen.

Een dia aan uw presentatie toevoegen
Een dia aan uw presentatie toevoegen

Noodzakelijk

Microsoft Office-pakket geïnstalleerd

instructies:

Stap 1

Open Microsoft PowerPoint. Het is opgenomen in het vereiste Microsoft Office-installatiepakket en is na installatie beschikbaar via het menu Start. Ga naar Alle programma's - Microsoft Office - PowerPoint. In Windows 8 kunt u de Metro-interface gebruiken om naar de app te navigeren door in de linkerbenedenhoek van uw bureaublad te klikken en PowerPoint te typen in het zoekvak dat verschijnt.

Stap 2

Na het starten van de applicatie ziet u een titeldia die als omslag voor uw presentatie zal dienen. Bewerk het volgens uw behoeften door uw tekst in het daarvoor bestemde veld in te voeren.

Stap 3

Om de tweede en volgende dia's te maken, gebruikt u de knop "Creëer dia" aan de linkerkant van het programmavenster. De knop bevindt zich op het tabblad Start van de bovenste PowerPoint-werkbalk. Om een dia-indeling te selecteren bij het maken ervan, klikt u op de driehoekige pijl die direct onder de knop Dia maken verschijnt. Selecteer de gewenste dia-indeling en klik erop met de linkermuisknop.

Stap 4

De gemaakte dia verschijnt direct na de titeldia en bevat velden voor het invoeren van een titel en tekst. Om deze lay-out te wijzigen, gaat u naar het tabblad Start en klikt u op Lay-out in het gedeelte Dia's van de bovenste balk. Kies vervolgens een lay-out die bij uw inhoud past en voer de gewenste tekst in.

Stap 5

Klik nogmaals op de knop Nieuwe dia. Er wordt een nieuwe pagina gemaakt en deze heeft dezelfde lay-out als de dia die u eerder hebt gemaakt.

Stap 6

Om een dia tussen twee bestaande dia's te maken, klikt u op de plaats in het linkerdeelvenster waar u deze wilt toevoegen. Klik daarna op "Creëer dia". U kunt de gemaakte bladen ook verplaatsen door ze eenvoudig met de muis te slepen en hun volgorde te wijzigen.

Aanbevolen: