Muziek Toevoegen Aan Een Dia

Inhoudsopgave:

Muziek Toevoegen Aan Een Dia
Muziek Toevoegen Aan Een Dia

Video: Muziek Toevoegen Aan Een Dia

Video: Muziek Toevoegen Aan Een Dia
Video: Muziek/audio in PowerPoint toevoegen | PowerPoint Basics | PPT Solutions 2024, Mei
Anonim

Het programma voor het maken van presentaties Microsoft Power Point heeft een vrij breed scala aan mogelijkheden om met multimediabestanden te werken. U kunt audiobestanden van verschillende formaten aan uw dia's toevoegen.

Muziek toevoegen aan een dia
Muziek toevoegen aan een dia

instructies:

Stap 1

Open het presentatiebestand waaraan u het muziekbestand wilt toevoegen. Ga na het uploaden van je presentatie naar een dia waarop bepaalde muziek moet worden afgespeeld.

Stap 2

Selecteer in het bovenste hoofdmenu van het programma het tabblad "Invoegen" en klik in de opdrachtgroep "Multimediaclips" aan de rechterkant van het paneel op de knop "Geluid".

Stap 3

Klik vervolgens in de lijst die wordt geopend op het item "Geluid uit bestand". Selecteer daarna in het dialoogvenster "Geluid invoegen" in de vervolgkeuzelijst "Map" het station en vervolgens de map waarin het bestand van de aan de presentatie toegevoegde muziekcompositie zich bevindt. Klik vervolgens op de naam van het geselecteerde bestand, klik op de knop "OK". Na het toevoegen van een audiobestand verschijnt een bijbehorend pictogram in de vorm van een gele luidspreker op de geselecteerde dia in de presentatie.

Stap 4

Vervolgens moet u in het hoofdpaneel van het Power Point-menu selecteren hoe het toegevoegde audiobestand in de presentatie wordt afgespeeld. Als u de knop "Automatisch" selecteert, begint het muziekstuk automatisch te spelen nadat u naar de betreffende dia bent gegaan. Als u op de knop Bij klikken klikt, wordt het audiobestand afgespeeld nadat u op het luidsprekerpictogram op de dia hebt geklikt.

Stap 5

Klik op het luidsprekerpictogram, het paneel "Werken met geluiden" - "Parameters" verschijnt in het hoofdmenu van het programma. De groep opdrachten "Werken met geluiden" bevat functies voor het configureren van de parameters van toegevoegde muziek (volumeniveau, afspeelmethode en -modi, de mogelijkheid om het muziekpictogram te verbergen, enz.).

Stap 6

Ook kunt u in het paneel "Werken met geluiden" de maximale grootte van het toegevoegde geluidsbestand selecteren. Standaard is dit 100 KB. Als het audiobestand groter is dan de opgegeven grootte, moet het worden opgeslagen in een apart audiobestand dat niet is opgenomen in het Power Point-bestand. Bij het overzetten van een presentatie moet dit bestand altijd in dezelfde map staan.

Aanbevolen: