Hoe Maak Je Een Dia Van Een Foto

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Dia Van Een Foto
Hoe Maak Je Een Dia Van Een Foto

Video: Hoe Maak Je Een Dia Van Een Foto

Video: Hoe Maak Je Een Dia Van Een Foto
Video: COOL PANORAMISCHE FOTO hoe te maken 2023, Maart
Anonim

Om van meerdere afbeeldingen een dia te maken, kunt u speciale programma's gebruiken. Er zijn tegenwoordig veel van dergelijke programma's. Nadat u een dia hebt gemaakt, kunt u deze op elke website of persoonlijk dagboek plaatsen. Als je al een pagina op liveinternet.ru hebt geregistreerd, kun je direct een dia op je pagina maken. U kunt elk gewenst muziekbestand aan de dia toevoegen.

Hoe maak je een dia van een foto
Hoe maak je een dia van een foto

Noodzakelijk

Registratie op de site Liveinternet.ru

instructies:

Stap 1

Om foto's naar de site te uploaden, kunt u een speciaal programma gebruiken om foto's en thema's in uw agenda te plaatsen. De naam van dit programma is "Lorelei". Je kunt het downloaden van de officiële website van het programma. Het is vrij verkrijgbaar. Voer na het opstarten uw gegevens (gebruikersnaam en wachtwoord) in en klik op "OK". Bij het starten van het programma is het raadzaam het geluid uit te zetten.

Stap 2

Klik in het hoofdvenster van het programma op het menu "Acties", selecteer het item "Schrijf een bericht in het dagboek" of druk op Ctrl + F1. Klik in het berichteditorvenster op de knop "Afbeelding invoegen". Selecteer in het geopende venster een of meer afbeeldingen en klik vervolgens op de knop "Openen".

Stap 3

Selecteer de optie om afbeeldingen in een nieuw venster te downloaden: liveinternet of radikal. Nadat u een bijschrift voor afbeeldingen en een downloadsite hebt gekozen, klikt u op de knop "Uploaden naar server". Nadat u de afbeeldingen heeft geüpload, drukt u op de HTML / WYSIWYG-knop - u ziet links naar uw afbeeldingen in html-indeling.

Stap 4

Het enige dat overblijft is om de code te maken die de afbeeldingen zal combineren tot een diavoorstelling. Om dit te doen, moet u uw agenda openen en een nieuw item maken.

Stap 5

Voer de volgende code in:

[flash = afbeeldingshoogte, afbeeldingsbreedte, speleradres? file = playlistadres & displayclick = volgende & autostart = true & repeat = altijd & controlbar = geen & width = afbeeldingsbreedte & hoogte = afbeeldingshoogte]. Wijzig het adres van de afspeellijst in het adres van uw foto's. Speler adres - http://img0.liveinternet.ru/images/attach/c/1/3804/3804531_jp.swf of

Populair per onderwerp