Hoe De Kluis In Het Spel Te Openen

Inhoudsopgave:

Hoe De Kluis In Het Spel Te Openen
Hoe De Kluis In Het Spel Te Openen

Video: Hoe De Kluis In Het Spel Te Openen

Video: Hoe De Kluis In Het Spel Te Openen
Video: de kluis proberen te openen(roblox adopt me) 2024, Mei
Anonim

In werkelijkheid is de kluis een zeer ernstig obstakel op de weg van overvallers - het is buitengewoon problematisch om hem te openen. Hetzelfde kan echter niet gezegd worden over computerspellen, want als er een kluis op het niveau is, dan moet er een manier zijn om deze te openen.

Hoe de kluis in het spel te openen
Hoe de kluis in het spel te openen

instructies:

Stap 1

Hoe groter de kluis, hoe moeilijker het is om deze te openen. Heel vaak moeten de karakters van computerspellen hele banken beroven, en deze actie beperkt zich zelden tot alleen maar het slot openbreken. In de regel moet u een aantal taken van verschillende complexiteit consequent uitvoeren, en het enige dat kan worden geadviseerd, is nauwlettend in de gaten te houden welke doelen worden bereikt en welke niet. Vergelijkbare vind je in de games Kane & Lynch, GTA en PayDay.

Stap 2

Spelprojecten op basis van actiemechanica bieden het spel om kisten en kluizen te openen door puzzels op te lossen. Dus in Bioshok moet je een pijp voor vloeistofstroom monteren met behulp van stukken die op het scherm zijn geplaatst. In Splinter Cell is alles realistischer - de speler moet het kasteel langzaam draaien en luisteren naar de geluiden die het maakt.

Stap 3

Fallout biedt aan om met plectrums te werken: u moet een bepaalde hellingshoek van de staven kiezen en vervolgens op de "E" -toets drukken - hoe dichter u bij de "juiste" positie bent, hoe gemakkelijker het slot zal openen. Bovendien kunt u de computer die bij de kluis hoort, vinden, deze hacken en de beveiliging virtueel uitschakelen - u krijgt hier echter minder ervaring mee.

Stap 4

Deus Ex biedt de speler twee manieren om kluizen te openen: je kunt door de buurt gaan op zoek naar een door iemand vergeten dagboek, omdat het kan een wachtwoord bevatten. Bovendien kan het slot worden doorbroken door een klein minispelletje te doorlopen over het breken van de server, waarvan de regels worden beschreven in het menu "Help".

Stap 5

In avonturen en speurtochten zijn er eindeloze manieren om de kluis te openen, afhankelijk van het spel. Dus in Broken Sword kan de kluis uit het raam worden gegooid en in "Pilot Brothers" wordt deze met een machine geopend. In dit geval moet u vertrouwen op de hints en opmerkingen van de hoofdrolspeler: hij kan dus zeggen "Ik heb een code nodig", en dit zal een volledig ondubbelzinnige beslissing zijn. De regel kan echter zijn "Als ik dynamiet had" - en dan moet de speler echt nadenken of er explosieven bij de hand zijn.

Aanbevolen: