Hoe Bestanden Uit Het Spel Te Extraheren

Hoe Bestanden Uit Het Spel Te Extraheren
Hoe Bestanden Uit Het Spel Te Extraheren

Video: Hoe Bestanden Uit Het Spel Te Extraheren

Video: Vinyl gevelbekleding! Installatiegeheimen en handige trucs die maar weinig mensen kennen! 2022, September
Anonim

In de regel gebruiken moderne games een groot aantal bestanden met verschillende bronnen en hulpprogramma's. Afhankelijk van hoe ze zijn opgeslagen op de permanente of verwijderbare media van uw computer, kunnen de methoden voor het extraheren van afzonderlijke bestanden uit een game variëren en van verschillende moeilijkheidsgraden zijn.

Hoe bestanden uit het spel te extraheren
Hoe bestanden uit het spel te extraheren

instructies:

Stap 1

Als het spel op uw computer is geïnstalleerd, start u de standaard bestandsbeheerder van het besturingssysteem. In het Windows-besturingssysteem is dit Verkenner en het wordt gestart door op de sneltoetsen win + e te drukken of door twee keer klikken op het pictogram "Deze computer" op het bureaublad. Open met behulp van bestandsbeheer de map waarin het vereiste programma is geïnstalleerd. De meeste games worden standaard geïnstalleerd in een map met de naam Program Files op de systeemschijf van het besturingssysteem, maar het kan zijn dat tijdens de installatie een andere map is opgegeven.

Stap 2

Er is een alternatieve manier om de hoofdmap van het spel te openen. Vouw het hoofdmenu uit op de knop "Start", zoek de link om het spel te starten en klik er met de rechtermuisknop op. Selecteer in het pop-upcontextmenu het item "Eigenschappen" en klik vervolgens op de knop "Object zoeken" op het tabblad "Snelkoppeling" van het venster dat wordt geopend. Als gevolg hiervan zal Explorer starten en onmiddellijk de map openen die u nodig hebt. Met behulp van de methode die in deze twee stappen wordt beschreven, krijgt u toegang tot de gamebestanden en gebruikt u ze zoals u wilt.

Stap 3

Als het spel is opgeslagen in archiefbestanden met de extensie zip, rar, 7z, enz., dan heb je een soort archiveringsprogramma nodig om de bestanden uit te pakken. De meest voorkomende archiveringsprogramma's zijn WinRAR, WinZIP, 7-ZIP. Nadat u er een in het systeem hebt geïnstalleerd, moet u met de rechtermuisknop op het vereiste bestand klikken en "Bestanden uitpakken" selecteren in het contextmenu.

Stap 4

Als het spel op een schijfkopie staat, dat wil zeggen in een bestand met de extensie iso, nrg, mdf, enz., gebruik dan een emulatorprogramma om het uit te pakken. Het kunnen bijvoorbeeld Daemon Tools, Alcohol, PowerISO en andere zijn. Na het installeren en uitvoeren van een dergelijke applicatie moet u de schijf "mounten", waarna de bestanden beschikbaar komen met behulp van Verkenner.

Stap 5

Als het spel start vanaf een cd of dvd en je kunt de bestanden niet openen met Verkenner, dan kun je een afbeelding van deze schijf maken en verder gaan zoals beschreven in de vorige stap. Sommige emulatorprogramma's kunnen zelf afbeeldingen maken, of u kunt gespecialiseerde toepassingen gebruiken - Nero Burning ROM kan dit bijvoorbeeld doen.

Populair per onderwerp