Hoe Het Spel Met Bestanden Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Het Spel Met Bestanden Te Installeren
Hoe Het Spel Met Bestanden Te Installeren

Video: Hoe Het Spel Met Bestanden Te Installeren

Video: Hoe Het Spel Met Bestanden Te Installeren
Video: EPLAN 2 9 INSTALLATIE 2024, April
Anonim

Wanneer u een gelicentieerd spel koopt, plaatst u de schijf in het station, het autorun-programma zal het spel automatisch op uw harde schijf installeren. Maar het komt voor dat de game zelf met bestanden moet worden geïnstalleerd.

Hoe het spel met bestanden te installeren
Hoe het spel met bestanden te installeren

instructies:

Stap 1

Er is een heel eenvoudige optie, dit is wanneer je een flashgame installeert. Het past in één bestand, het is niet geregistreerd in het register, het start onmiddellijk, je hoeft alleen maar op het bestand te klikken. Deze spellen kunnen worden gedownload van internet.

Stap 2

Als je niet automatisch kunt starten, ga je naar de gamedirectory op een schijf of USB-station. Zoek Autorun of Setup tussen de bestanden. Dit zijn de bestanden die verantwoordelijk zijn voor het autorun-proces en de installatie van het spel op de computer. Voer ze uit om het spel te installeren.

Stap 3

Soms is het spel niet geregistreerd in het register en hoeft het daarom niet te worden geïnstalleerd. In dergelijke gevallen is het voldoende om alle spelbestanden uit de map waarin het is geïnstalleerd naar een nieuwe map te kopiëren. Need For Speed Underground 2 of Grand Theft Auto: Vice City-games kunnen bijvoorbeeld van een andere computer worden gekopieerd en op de jouwe worden geplakt. In dit geval gaan de game-opslagbestanden verloren, maar ze kunnen ook worden gevonden, meestal worden ze opgeslagen in de map Opslaan in de "Documenten" ("Mijn documenten"). Als er tijdens een dergelijke installatie een fout optreedt, moet je het spel vanaf de schijf installeren.

Stap 4

Het spel kan worden opgenomen als een afbeeldingsbestand met de extensies *.iso, *.cue, *.mds, *.mdf, *.ccd, *.btw of *.nrg. Om het vervolgens te installeren, hebt u schijfemulatieprogramma's nodig, dit kan zijn: Daemon Tools Lite (gratis); Alcoholpercentage 120%; Virtuele cd of fantoom-cd. De programma-interface is anders, maar ze hebben dezelfde betekenis: een diskettestation emuleren, een schijfkopie aankoppelen en het pad naar het afbeeldingsbestand specificeren.

Stap 5

Als je een game wilt installeren die is ontworpen voor een telefoon of gameconsole, bijvoorbeeld Dendy, moet je eerst een programma vinden om je apparaat (telefoon of console) te emuleren. Als er op internet zijn - download en installeer. Start het emulatieprogramma, configureer de besturing en specificeer het pad naar het spelbestand via het tabblad in het menu Openen.

Aanbevolen: