Hoe Het Spel In Iso-bestanden Te Spelen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Spel In Iso-bestanden Te Spelen
Hoe Het Spel In Iso-bestanden Te Spelen

Video: Hoe Het Spel In Iso-bestanden Te Spelen

Video: Hoe Het Spel In Iso-bestanden Te Spelen
Video: How to Play Any PS4 Games On Your PC (Official) 2024, April
Anonim

Bestanden met de.iso-extensie bevatten een kopie van de originele optische media met een film, muziekalbum, computerspel, enz. Dit worden "images" van schijven genoemd en kunnen worden gebruikt om een volledige of virtuele kopie van een cd of dvd te maken. Dit vereist de aanwezigheid van een speciale applicatie op de computer, ontworpen om te werken met bestanden van dit formaat.

Hoe het spel in iso-bestanden te spelen
Hoe het spel in iso-bestanden te spelen

instructies:

Stap 1

Selecteer en installeer een emulatorprogramma op uw computer. Er zijn tegenwoordig veel van dergelijke toepassingen - u kunt bijvoorbeeld de programma's Alcohol 120%, Daemon Tools, UltraISO, enz. Je kunt ze vinden op schijven in computerwinkels of gedownload via internet van de websites van fabrikanten, waarvan de meeste vereenvoudigde gratis versies van deze programma's aanbieden of een proefperiode van twee weken tot een maand.

Stap 2

Nadat u de toepassing hebt geïnstalleerd, start u deze en selecteert u de opdracht schijfkopie koppelen in het menu. Elk programma heeft zijn eigen interface, dus je kunt niet eenduidig aangeven waar je dit commando precies moet zoeken. Als u bijvoorbeeld UltraISO hebt geselecteerd, vouwt u het gedeelte Tools van het menu uit en selecteert u Mount to Virtual Drive. De F6-sneltoets is hier aan dit commando toegewezen - u kunt het ook gebruiken.

Stap 3

Welke toepassing u ook gebruikt, na het kiezen van de opdracht mount, zou een dialoogvenster voor het zoeken naar bestanden met de gewenste schijfkopie moeten verschijnen. In UltraISO bevat dit formulier ook een vervolgkeuzelijst met de beschikbare virtuele schijven waaraan deze image kan worden gekoppeld. De lijst bevindt zich op de eerste regel en de volgende heeft een ellipsknop - klik erop om een extra venster te openen en gebruik het om het vereiste iso-bestand op uw computer te vinden. Indien gewenst kan het volledige pad handmatig worden ingetypt in het tekstvak onder het label "Beeldbestand".

Stap 4

Nadat u het bestand hebt geselecteerd, klikt u op de knop waarmee het proces van het koppelen van de afbeelding wordt gestart. In het UltraISO-programma wordt het in de linkerbenedenhoek van het formulier geplaatst en heeft het de inscriptie "Mount". Deze applicatie voert het proces zelf uit zonder externe effecten - er zijn geen informatieberichten of andere tekenen van voortgang of voltooiing van de bewerking.

Stap 5

Installeer het spel vanaf de virtuele schijf waarop het iso-image is gemount. Als u UltraISO hebt gebruikt, klikt u op de knop in de bovenste regel van het formulier (wanneer u de muisaanwijzer erover beweegt, verschijnt de knop Opstarten). Hierdoor wordt het schijfmenu geopend, waarin u de installatieoptie moet selecteren. Als het spel niet hoeft te worden geïnstalleerd, kun je het meteen gebruiken.

Aanbevolen: