Hoe U De Prestaties Van Een USB-modem Kunt Verbeteren

Inhoudsopgave:

Hoe U De Prestaties Van Een USB-modem Kunt Verbeteren
Hoe U De Prestaties Van Een USB-modem Kunt Verbeteren

Video: Hoe U De Prestaties Van Een USB-modem Kunt Verbeteren

Video: Hoe U De Prestaties Van Een USB-modem Kunt Verbeteren
Video: Как Подключить USB Модем к Роутеру TP-Link - Интернет через 3G-4G 2024, April
Anonim

USB-modems zijn best handig in gebruik vanwege hun compactheid en veelzijdigheid, evenals de mogelijkheid om ze in bijna alle nederzettingen te gebruiken, maar in sommige steden is het signaalniveau zwak, waardoor de snelheid van de modem merkbaar daalt.

Hoe u de prestaties van een USB-modem kunt verbeteren
Hoe u de prestaties van een USB-modem kunt verbeteren

Noodzakelijk

  • - modem;
  • - computer.

instructies:

Stap 1

Controleer de afstand tussen uw computer en de toren van de door u gekozen operator, u kunt ze bekijken op de officiële website. Als u uw positie niet kunt verplaatsen zodat u er dichter bij bent, kunt u het signaal niet op andere manieren verbeteren, maar u kunt de downloadsnelheid verhogen door bepaalde services op uw computer uit te schakelen.

Stap 2

Controleer of de bestanden momenteel naar uw computer worden gedownload met verschillende downloadprogramma's, bijvoorbeeld via µTorrent. Controleer ook of de update van het besturingssysteem is ingeschakeld. Om dit te doen, dubbelklikt u op het pictogram voor het configureren van computerbeveiligingsinstellingen in het systeemvak en schakelt u hun automatische download uit, waarna de snelheid die wordt besteed aan het downloaden van deze bestanden wordt vrijgemaakt voor andere, op dit moment belangrijker voor u, bewerkingen op de computer.

Stap 3

Besteed aandacht aan het downloaden van updates voor andere programma's. Wanneer deze bewerking wordt uitgevoerd, verschijnt er gewoonlijk een bijbehorend pictogram in het systeemvak met betrekking tot een bepaalde toepassing. Configureer ook uw browser om het meeste uit uw browsercache te halen, in dit geval worden pagina's sneller geladen en worden elementen weergegeven van de pagina's die u vaak bezoekt vanaf uw harde schijf.

Stap 4

Controleer of er een vreemd voorwerp uw modem blokkeert. De beste manier is om dit te doen. Zodat het zich in een open ruimte bevindt en geen vreemde voorwerpen of draden de overdracht van gegevens verstoren. Ook ontstaan er vaak problemen bij het gelijktijdig gebruik van USB-modems en draadloze muizen (of toetsenborden). In dit geval is het het beste om poorten te gebruiken die ver van elkaar verwijderd zijn om ze te verbinden, als een dergelijke mogelijkheid op uw computer bestaat.

Aanbevolen: