Hoe Het Wachtwoord Op Te Halen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Wachtwoord Op Te Halen
Hoe Het Wachtwoord Op Te Halen

Video: Hoe Het Wachtwoord Op Te Halen

Video: Hoe Het Wachtwoord Op Te Halen
Video: Hoe Windows 10 loginwachtwoord en vergrendelscherm uit te schakelen 2024, Mei
Anonim

Mensen hebben wachtwoorden bedacht om ongewenste toegang tot informatie door onbevoegden te beperken. Soms kan de auteur van een bestand, archief, bibliotheek of de gebruiker van bepaalde bronnen echter hun eigen wachtwoorden verliezen of vergeten.

Om het wachtwoord te extraheren, kunt u het hulpprogramma gebruiken
Om het wachtwoord te extraheren, kunt u het hulpprogramma gebruiken

instructies:

Stap 1

Veel gebruikers gebruiken de plug-in om het invullen van de gebruikersnaam en het wachtwoord te automatiseren, inloggen op het account. Iedereen weet dat deze gegevens (gebruikersnaam en wachtwoord) ergens worden opgeslagen, maar niet iedereen weet waar. Om het wachtwoord te extraheren, kunt u het hulpprogramma unwand gebruiken, dat vrijelijk op internet wordt verspreid.

Stap 2

Zoek na het uitvoeren van het hulpprogramma het Opera-profiel en daarin - het wachtwoordbestand. Met het hulpprogramma kunt u het wachtwoord bekijken of opslaan in een tekstbestand.

Stap 3

Als we het hebben over de noodzaak om het wachtwoord te extraheren om het rar-archief uit te pakken, bieden de ontwikkelaars pach_password_extractor.exe aan. Het programma is betaald, de kosten bedragen 180 roebel, de effectiviteit van het programma is nog niet bevestigd door echte gebruikers. Volgens de ontwikkelaars stelt het programma je in staat om een wachtwoord uit een rar-archief te halen met de daaropvolgende mogelijkheid om het in te voeren om toegang te krijgen tot beperkte commerciële of andere informatie, waartoe de auteur beperkt is.

Aanbevolen: