Hoe Een Vergeten Wachtwoord Op Te Halen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Vergeten Wachtwoord Op Te Halen
Hoe Een Vergeten Wachtwoord Op Te Halen

Video: Hoe Een Vergeten Wachtwoord Op Te Halen

Video: Hoe Een Vergeten Wachtwoord Op Te Halen
Video: Inloggen zonder wachtwoord 2024, Maart
Anonim

Het komt vaak voor dat een persoon sommige dingen vergeet, maar een vergeten wachtwoord van netwerkaccounts is onaangenaam. Het probleem van het krijgen van een vergeten wachtwoord is echter meestal vrij eenvoudig op te lossen.

Hoe een vergeten wachtwoord op te halen
Hoe een vergeten wachtwoord op te halen

instructies:

Stap 1

Middelen voor het herstellen van een vergeten wachtwoord zijn in de regel al verpand bij het registreren van een mailbox of account bij een service. Dus bij het registreren van een mailbox op de meeste sites, wordt de gebruiker gevraagd om een beveiligingsvraag en een antwoord daarop in te voeren. De beveiligingsvraag wordt gebruikt om een vergeten wachtwoord te ontvangen als het antwoord juist is. Doorgaans zijn de standaard beveiligingsvragen vragen zoals de meisjesnaam van de moeder, het paspoortnummer of het eerste automerk, maar de vraag kan ook door de gebruiker worden ingevoerd, wat de beveiliging van de mailbox aanzienlijk verbetert.

Stap 2

Als u het wachtwoord voor een account bent vergeten, kan dit u per e-mail worden toegestuurd die tijdens de registratie is opgegeven. Om een vergeten wachtwoord te ontvangen, gaat u naar het wachtwoordherstelsysteem voor uw account en voert u een geldig e-mailadres in. Als het overeenkomt met het adres dat tijdens de registratie is opgegeven, ontvangt u een vergeten wachtwoord of een link om uw wachtwoord opnieuw in te stellen, waarmee u door moet gaan en een nieuw wachtwoord moet aanmaken. Bij het registreren van mailboxen kunt u ook een extra e-mail opgeven, waarnaar het wachtwoord wordt verzonden als het verloren gaat.

Stap 3

U kunt ook een vergeten wachtwoord krijgen van een account van moderne sociale netwerken en andere diensten met behulp van een mobiele telefoon. Om dit te doen, moet u uw nummer "binden" aan uw account, een sms ontvangen met een validatiecode en deze invoeren op de website. Nu kunt u, indien nodig, uw mobiele telefoonnummer invoeren en het vergeten wachtwoord wordt u toegestuurd in de vorm van een sms-bericht.

Aanbevolen: