Stijlen Laden

Inhoudsopgave:

Stijlen Laden
Stijlen Laden

Video: Stijlen Laden

Video: Stijlen Laden
Video: SketchUp 11 stijlen en materialen 2024, April
Anonim

Er zijn een groot aantal lessen, trainingen over grafische afbeeldingen en grafische programma's op internet. Iedereen die dol is op computergraphics, moet iets op de sites zoeken, zijn vaardigheden verbeteren. Het uploaden van stijlen is geen moeilijk proces, maar soms heeft het een onvervangbare invloed op het werk. Met behulp van stijlen kun je prachtige knoppen maken, op tekst toepassen, unieke patronen creëren. Op internet vind je een groot aantal verschillende stijlen voor elke smaak.

Stijlen laden
Stijlen laden

Noodzakelijk

  • Om de gewenste stijlen te laden, heb je eerst een grafisch programma nodig. Bijvoorbeeld: Adobe Photoshop, CorelDRAW. Het voorbeeld toont de meest voorkomende grafische programma's.
  • Heeft u geen programma's, dan is dit geen probleem. Via elke zoekmachine op internet kunt u ze vinden, downloaden en installeren.
  • Ten tweede moet u stijlen hebben voorbereid die u in uw programma's zult laden.
  • Als ze er niet zijn, download ze dan gewoon naar uw computer.

instructies:

Stap 1

Het is heel gemakkelijk en begrijpelijk om stijlen te downloaden en te installeren in een grafisch programma. U zou geen problemen moeten hebben en het zou niet lang moeten duren voor deze operatie.

Laten we nu beginnen met het laden van stijlen.

Als de stijlen die u hebt gedownload zich in een archief bevinden (bijvoorbeeld WinRAR), moet u ze uitpakken en naar uw bureaublad uitpakken. Laten we beginnen met het laden van de stijlen in Adobe Photoshop.

Start vervolgens het Adobe Photoshop-programma. Open in de linkerhoek in het programma "Bewerken" - "Sets beheren". Er gaat een extra klein venster voor u open.

Kies "Type instellen" - "Stijlen". Klik op de knop "Download", we zijn op zoek naar de stijlen die je nodig hebt. Klik na uw keuze op "OK".

Je stijlen zijn helemaal klaar voor gebruik.

Aanbevolen: