Stijlen Wijzigen Op Windows XP

Inhoudsopgave:

Stijlen Wijzigen Op Windows XP
Stijlen Wijzigen Op Windows XP

Video: Stijlen Wijzigen Op Windows XP

Video: Stijlen Wijzigen Op Windows XP
Video: Windows XP Mode в Windows 7 2024, April
Anonim

De standaard blauwachtige stijl van vensters en panelen in Windows XP is een lust voor het oog. Na een tijdje wordt de eentonigheid echter saai en bestaat de wens om het uiterlijk van het besturingssysteem te veranderen. De systeemstijl omvat vensterkleuren, lettertypen, knop- en pictogramontwerp en bureaubladachtergrond. Er zijn verschillende manieren om het uiterlijk van het systeem te wijzigen.

Stijlen wijzigen op Windows XP
Stijlen wijzigen op Windows XP

instructies:

Stap 1

Download en installeer Stijl XP. Dit is een shareware-programma waarvoor veel verschillende ontwerpstijlen zijn gemaakt. Binnen 30 dagen kun je alle functies uitproberen en beslissen of je zo'n hulpprogramma nodig hebt of niet. Start uw browser, open de pagina van de Google- of Yandex-zoekmachine. Vraag het verzoek "Download Style XP" en selecteer een van de links waar dit programma zich bevindt. De nieuwste versie voor vandaag is aangeduid als 3.19 en bestaat in "mannelijk" of "vrouwelijk" ontwerp - mannen- en damesversies van het programma. Ze verschillen in de thema's in de hoofdset.

Stap 2

Installeer Stijl XP. Dubbelklik hiervoor op het archief dat je hebt gedownload en beantwoord de vragen van de installatiewizard. U hoeft alleen maar op "Volgende" of Volgende te klikken tijdens het installatieproces. Aan het einde van het werk zal de installatiewizard u vragen om Style XP in te schakelen en het Panther-thema te gebruiken. Beantwoord dit verzoek met JA en u ziet de wijzigingen direct.

Stap 3

Voer het hulpprogramma Style XP uit vanuit het menu Alle programma's. Zoek boven in het venster het item Taal. Klik op deze knop en selecteer Russisch in de lijst met beschikbare. Aan de linkerkant van het venster zijn er verschillende ontwerpopties die dit programma kan bieden. Klik op het tabblad "Stijlen" en selecteer de juiste. Vergeet niet op de knop Stijl toepassen op huidig thema te klikken.

Stap 4

Download stijlen en thema's voor Style XP, je kunt het doen met dezelfde zoekmachine. Klik vervolgens in het programmavenster op de knop "Thema toevoegen" of "Stijl toevoegen" en selecteer het gedownloade ontwerpbestand. Breng daarna het gewenste uiterlijk van het systeem aan.

Stap 5

Noteer het hulpprogramma Uxtheme Multi-Patcher. Gebruik hiervoor een willekeurige zoekmachine. De versie van het programma mag niet lager zijn dan 5,5 en de achtste versie van deze tool is vandaag actueel. Dit is een alternatieve gratis manier om op Windows XP van stijl te veranderen, hoewel het niet zo handig is om te gebruiken als speciale programma's.

Stap 6

Voer het gedownloade bestand uit door te dubbelklikken. Een venster met drie knoppen wordt geopend: Patch, Restore, Exit. Klik op de knop Patch en klik vervolgens op OK in het berichtvenster voor opnieuw opstarten. Er kan een venster verschijnen waarin u wordt gevraagd de systeembestanden te overschrijven - klik daarin ook op OK. Als een Windows XP-servicebericht verschijnt van de File Protection Service, klikt u op Annuleren. Na het opnieuw opstarten kunt u beginnen met het wijzigen van de stijl van het besturingssysteem.

Stap 7

Download thema's en skins-bestanden van het netwerk, meestal zijn dit archieven waarin zich een bestand bevindt met de machtiging ". Msstyles". Kopieer het stijlbestand naar de map C:\WINDOWS\Resources\Thema's. Daarna kunt u via het standaard bureaubladmenu "Eigenschappen" een nieuw ontwerp selecteren. Of dubbelklik op het gewenste bestand en bevestig de installatie met de OK-knop.

Aanbevolen: