Stijlen Installeren Install

Inhoudsopgave:

Stijlen Installeren Install
Stijlen Installeren Install

Video: Stijlen Installeren Install

Video: Stijlen Installeren Install
Video: МОНТАЖ СПЛИТ СИСТЕМ С РАЗБОРКОЙ ФАСАДА 2024, Mei
Anonim

Met behulp van zo'n veelzijdige Photoshop-tool als stijlen, kunt u eenvoudig de algemene textuur en het kleurenschema van een lettertype, grafische objecten wijzigen en een algemene stijl instellen voor contouren, belichting, schaduwen en andere verschillende effecten.

Naast de stijlen die standaard door het programma worden aangeboden, kun je de stijlen die je leuk vindt downloaden van internet - het is gemakkelijk om ze te installeren en het duurt niet lang.

Stijlen installeren install
Stijlen installeren install

Noodzakelijk

Adobe Photoshop

instructies:

Stap 1

Download de gewenste stijlen en pak ze uit. Verplaats de stijlbestanden naar de map Presets in de Adobe Photoshop-map onder Program Files.

Stap 2

Open de map Preset Manager onder het menu Bewerken. Selecteer vervolgens Stijlen in de lijst en klik op Laden. Selecteer in het verkennervenster dat verschijnt de gewenste map en markeer het bestand dat u wilt downloaden. Klik op de downloadknop en de stijlen worden geïnstalleerd. U kunt dit controleren door naar het stijlvoorbeeldvenster te kijken, waar nieuwe vierkanten verschijnen. Klik op Gereed.

Stap 3

U kunt stijlen ook op een andere manier instellen. Ga naar het menugedeelte Venster en vink het vakje aan om het vak Stijlen weer te geven. Klik in het geopende venster op de kleine pijl aan de rechterkant om het stijlmenu te openen. Klik op de knop Stijlen laden en laad de gewenste stijlen zodat ze onmiddellijk in het venster worden weergegeven. Wanneer u wordt gevraagd om de bestaande stijlen te vervangen door nieuwe, klikt u op OK.

Stap 4

Om stijlen toe te passen, selecteert u de objecten die u wilt wijzigen en dubbelklikt u op de geselecteerde stijl. U kunt met de Reset Styles-knop terugkeren naar de vorige stijlen die in het venster in hetzelfde menu worden weergegeven. U kunt via dit menu ook de Preset Manager openen om op de meer traditionele manier hierboven stijlen toe te voegen. Via het vervolgkeuzemenu in de pijl kunt u ook een van de stijlen selecteren die in de Preset Manager zijn geladen - u ziet hun namen in de menulijst.

Aanbevolen: