Hoe Kijk Je Naar Wmv

Inhoudsopgave:

Hoe Kijk Je Naar Wmv
Hoe Kijk Je Naar Wmv

Video: Hoe Kijk Je Naar Wmv

Video: Hoe Kijk Je Naar Wmv
Video: erik_sanne.wmv 2024, Mei
Anonim

Het wmv-formaat is een standaard Windows-audio- en videobestandsformaat, maar vreemd genoeg spelen niet alle videospelers dit formaat af.

Hoe kijk je naar wmv
Hoe kijk je naar wmv

Noodzakelijk

  • - computer met internettoegang;
  • - videokijker.

instructies:

Stap 1

Open de map waarin het wmv-bestand zich bevindt, klik er met de rechtermuisknop op en selecteer de optie "Openen met". Selecteer Windows Media Player in het venster of start het programma en sleep het bestand naar het venster om het wmv-bestand te openen. Als er een fout optreedt, biedt Windows Media Player oplossingen, download bijvoorbeeld de benodigde codec om wmv te bekijken. Bevestig de zoekopdracht, download en installeer het, bekijk de video.

Stap 2

Volg deze link https://www.telestream.net/flip4mac-wmv/overview.htm om een wmv-viewer te downloaden. Selecteer op de pagina de link Wmv-speler nu gratis downloaden, klik erop. Dit programma is speciaal ontworpen voor het bekijken van bestanden in het wmv-formaat. Wacht tot het programma naar uw computer is gedownload, installeer en voer het uit. Voer vervolgens het commando "Bestand" - "Open" uit, selecteer het bestand in wmv-formaat van uw computer dat u wilt bekijken en klik op "OK"

Stap 3

Download en installeer een speciaal codec-pakket voor het bekijken van bestanden in wmv-indeling https://www.microsoft.com/windows/windowsmedia/format/codecdownload.aspx. Download en installeer dit decoderproject om wmv-bestanden op uw computer af te spelen

Stap 4

Converteer het wmv-bestand naar een ander formaat, bijvoorbeeld naar avi, als de vorige stappen u niet hebben geholpen en de wmv-bestanden niet op uw computer kunnen worden afgespeeld. Download en installeer hiervoor het programma FormatFactory 2.70 (https://www.brothersoft.com/d.php?soft_id=98431&downloader=no&url=http%3A…). Nadat u het programma hebt geïnstalleerd, start u het, selecteert u de opdracht "All in avi" aan de linkerkant, selecteert u in het geopende venster de opdracht "Bestand" en selecteert u een bestand van uw computer. Stel vervolgens de videokwaliteit en de doelmap in. Klik vervolgens op de knop "OK" en wacht tot het conversieproces is voltooid.

Aanbevolen: