Hoe Mkv Online Naar Mp4 Te Converteren

Inhoudsopgave:

Hoe Mkv Online Naar Mp4 Te Converteren
Hoe Mkv Online Naar Mp4 Te Converteren

Video: Hoe Mkv Online Naar Mp4 Te Converteren

Video: How to convert MKV to MP4 2022, December
Anonim

Matroska of mkv is een project dat een open flexibel formaat creëert dat gericht is op het werken met video, ondertitels en audio. Hiermee kan de gebruiker een film helemaal gratis in één bestand opslaan: de streamspecificatie is vrij beschikbaar. Maar niet iedereen is vertrouwd met dit formaat, dus rijst de vraag over het converteren van het bestand. Handig voor dit doel is mp4. Wat is hiervoor nodig?

Hoe mkv online naar mp4 te converteren
Hoe mkv online naar mp4 te converteren

Bestandsextensie

De reeks van drie of vier tekens aan het einde van de bestandsnaam is de extensie. Die. deze symbolen geven aan met welke programma's je het bestand kunt openen, wat erin is opgeslagen. Enkele van de meest bekende video-extensies zijn mkv en mp4. Gebruikers moeten vaak het ene formaat naar het andere converteren. Meestal worden voor deze doeleinden programma's van derden gebruikt waarmee u het formaat kunt wijzigen. Ze werken automatisch, je hoeft alleen maar het gewenste bestand te downloaden.

Matroska (Matryoshka)

 • Kan via internet worden uitgezonden met behulp van de HTTP- en RTP-protocollen;
 • Zorgt voor een snelle navigatie door het bestand, d.w.z. er zijn geen vertragingen bij het terugspoelen van de video;
 • Het bestand kan worden onderverdeeld in hoofdstukken;
 • Ondersteunt ondertitels;
 • Gebruiker kan van geluid, videotracks wisselen;
 • Maar het formaat kan niet worden gecomprimeerd tot MP3 en JPEG.

MP4-formaat

Bestanden die ook video-inhoud bevatten. Audio- en videosegmenten worden afzonderlijk gecomprimeerd vanwege MPEG-4-codering. Het resultaat is een hoge beeldkwaliteit en optimale draagbaarheid. U kunt een bestand openen door er met de linkermuisknop op te dubbelklikken.

Welke conversiemethoden zijn er?

In de uitgestrektheid van het "world wide web" kun je veel programma's vinden om het ene formaat naar het andere te vertalen. Het MKV-formaat is geweldig voor het comprimeren van video's in HD-kwaliteit, maar niet alle mobiele apparaten ondersteunen het omdat de bestandsgrootte vaak te groot is. MKV naar MP4 kan worden geconverteerd om het te comprimeren en aan te passen.

Movavi Video Converter: Lossless-software garandeert formaatwisseling in SuperSpeed-conversiemodus. Kan in de tegenovergestelde richting worden omgezet. Het programma is gemaakt in het Russisch en is geschikt voor Windows en Mac.

 1. Om het te converteren is het voldoende om het programma te downloaden, het te installeren, bestanden toe te voegen in de linkerbovenhoek. Het is mogelijk om het formaat van meerdere bestanden tegelijk te wijzigen;
 2. Je moet het gedeelte "Video" openen om alle formaten te controleren en degene te selecteren die je nodig hebt;
 3. Er wordt ook een resolutie aangeboden, die handmatig kan worden aangepast met behulp van de versnellingsknop.

Online HDconvert-converter. Het kan video's comprimeren en converteren naar Full HD- en 4K-kwaliteit. Het ondersteunt ook MP4-, AVI-, MOV-, MP3-formaten. De conversie wordt uitgevoerd met een snelheid tot 900 frames per seconde. De converter is cloudgebaseerd, d.w.z. in het begin gaat de download naar de cloudserver en daarna vindt de conversie plaats. De applicatie vereist niet dat de gebruiker extra plug-ins installeert. Bestanden worden minimaal 24 uur bewaard.

Met het systeem kan de gebruiker het formaat in slechts drie stappen converteren:

 1. Selecteer de kwaliteit van het uitvoerbestand (720p, 1080p, 4K;);
 2. Selecteer vervolgens de videocodec (H264 of HEVC / H265);
 3. Daarna wordt het bestand zelf geladen;
 4. Met het programma kun je video comprimeren tot een kwaliteit variërend van 240p tot 640p.

Wanneer u een bestand van internet downloadt, moet u ervoor zorgen dat het videoformaat wordt gebruikt. De diensten bieden vele formaten voor het gemak van de gebruiker.

Populair per onderwerp