Hoe De Snelstartbalk Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe De Snelstartbalk Te Installeren
Hoe De Snelstartbalk Te Installeren
Anonim

De Quick Launch bevindt zich aan de linkerkant van de taakbalk. De taakbalk zelf bevindt zich onderaan het scherm, links van de knop "Start". De snelstartbalk is een handige manier om veelgebruikte toepassingen te openen en bespaart ook ruimte op uw bureaublad. Er zijn een aantal stappen die u moet nemen om de Quick Launch te installeren.

Hoe de Snelstartbalk te installeren
Hoe de Snelstartbalk te installeren

instructies:

Stap 1

Als de taakbalk niet zichtbaar is op uw bureaublad, maakt u deze zichtbaar en corrigeert u de positie. Verplaats hiervoor de muiscursor naar de onderkant van het scherm, wacht tot de taakbalk verschijnt. Klik erop met de rechtermuisknop en selecteer "Eigenschappen" of klik op het paneel met de linkermuisknop en druk op de toetsenbordcombinatie alt="Afbeelding" en Enter. Selecteer in de geopende taakbalk en het eigenschappenvenster van het startmenu het tabblad Taakbalk en verwijder de markering uit het veld Taakbalk automatisch verbergen, klik op de knop Toepassen en sluit het venster.

Stap 2

Nu de taakbalk niet verdwijnt, klikt u er met de rechtermuisknop op. Vouw in het vervolgkeuzemenu in het gedeelte "Werkbalken" het submenu uit en plaats de markering tegenover het item "Snel starten". Je Quick Launch is klaar om de vereiste apps toe te voegen.

Stap 3

Plaats de cursor op het bureaublad op het pictogram van de toepassing die u aan Snel starten wilt toevoegen. Terwijl u de linkermuisknop ingedrukt houdt, sleept u het pictogram naar de taakbalk, laat u de muisknop los en verwijdert u de onnodige snelkoppeling van het bureaublad. Als er niet genoeg ruimte is in Snel starten (u moet op de pijl klikken om het volgende pictogram te zien), klik dan met de rechtermuisknop op de taakbalk. Verwijder in het vervolgkeuzemenu de markering van het item "Dock the taskbar" en pas de lengte van het paneel aan. Als u klaar bent met instellen, plaatst u de markering terug op zijn plaats.

Stap 4

Als u wilt dat de toepassingsnamen worden weergegeven in het snelstartpaneel, klikt u met de rechtermuisknop op de taakbalk, verwijdert u de markering uit het veld "Taakbalk Dock" en klikt u opnieuw op het paneel met de rechtermuisknop. Selecteer "Toon handtekeningen" in het vervolgkeuzemenu. In dezelfde modus kunt u de grootte van de pictogrammen aanpassen in Snel starten. Roep het vervolgkeuzemenu van de taakbalk op, selecteer het item "Bekijken", in het submenu dat wordt geopend, zet u de markering tegenover de gewenste waarde - "Grote pictogrammen" en "Kleine pictogrammen". Dock de taakbalk.

Aanbevolen: