Hoe De Snelstartbalk Terug Te Krijgen

Inhoudsopgave:

Hoe De Snelstartbalk Terug Te Krijgen
Hoe De Snelstartbalk Terug Te Krijgen

Video: Hoe De Snelstartbalk Terug Te Krijgen

Video: Hoe De Snelstartbalk Terug Te Krijgen
Video: De opmaak van de taakbalk aanpassen in Windows 10 2024, April
Anonim

In het Windows 7-besturingssysteem kunt u met een speciale "snelstartbalk" snel verschillende programma's starten met één muisklik. Alleen die applicaties die u het vaakst gebruikt, moeten op de "Quick Launch"-balk worden geplaatst, anders is er gewoon niet genoeg ruimte op. Als het paneel om de een of andere reden is verdwenen, kan het op zijn plaats worden teruggezet.

Hoe de snelstartbalk terug te krijgen
Hoe de snelstartbalk terug te krijgen

Noodzakelijk

computer

instructies:

Stap 1

Klik met de rechtermuisknop op de vrije ruimte op de taakbalk met uw muis op het bureaublad. Beweeg vervolgens de muis over het item "Panels" in het menu dat verschijnt en selecteer vervolgens de kolom "Werkbalk maken". U kunt deze bewerking alleen vanuit dit menu uitvoeren.

Stap 2

Voer de regel% appdata% Microsoft Internet Explorer Quick Launch in de adresbalk van het venster dat verschijnt in. Voer alle tekens in, inclusief de schuine streep en het procentteken. Controleer of het adres is geïdentificeerd en de bijbehorende map wordt geopend. Als deze map om de een of andere reden ontbreekt, maakt u deze aan via het pad C: Gebruikers *** AppDataRoaming Microsoft Internet Explorer Quick Launch, waarbij u uw gebruikersnaam in plaats van sterren vervangt.

Stap 3

De gebruikersnaam kan worden bekeken in het besturingssysteem. Klik op de "Start"-knop op het bureaublad van uw computer. Boven aan dit tabblad ziet u een kleine afbeelding en een inscriptie, zoals Gebruiker of Beheerder. Dit is de gebruikersnaam van deze computer. Je zult een vergelijkbare naam hebben.

Stap 4

Klik op de knop "Openen" en controleer of het nieuwe paneel op de taakbalk verschijnt. Het is ook vermeldenswaard dat dit paneel niet alleen itempictogrammen, maar ook namen weergeeft. Als u geen extra labels nodig heeft, klikt u met de rechtermuisknop op de lijn met stippen in het nieuwe paneel en schakelt u het selectievakje naast "Tekst weergeven" uit. Sleep het nieuwe paneel naar de plaats waar het voor u handiger is om de pictogrammen voor het starten van programma's te zien, en corrigeer vervolgens de locatie door het juiste item in dit menu te selecteren.

Stap 5

U kunt het Snelstartpaneel ook op verschillende manieren aanpassen - verwijder en voeg naar wens items toe. Om een element toe te voegen, klikt u met de rechtermuisknop op de afbeelding van een geminimaliseerd venster op de taakbalk van de computer. Selecteer vervolgens "Het programma vastmaken aan het taakbalkvenster". Over het algemeen kunnen we zeggen dat de installatie niet veel tijd kost, het belangrijkste is om alles goed te doen.

Aanbevolen: