De Snelstartbalk Wijzigen

Inhoudsopgave:

De Snelstartbalk Wijzigen
De Snelstartbalk Wijzigen

Video: De Snelstartbalk Wijzigen

Video: De Snelstartbalk Wijzigen
Video: Starten met SnelStart 2024, April
Anonim

De Quick Launch is een van de onderdelen van de taakbalk, een lange horizontale balk onder aan het scherm. Het bevindt zich rechts van de Start-knop en wordt gebruikt om de meest gebruikte snelkoppelingen naar programma's te vinden.

De snelstartbalk wijzigen
De snelstartbalk wijzigen

instructies:

Stap 1

Druk op de knop "Start" om het hoofdmenu van het systeem te openen en ga naar het item "Startmenu".

Stap 2

Roep het applicatiecontextmenu op door met de rechtermuisknop te klikken.

Een alternatieve methode is om met de rechtermuisknop op een lege ruimte in het taakbalkgebied te klikken om het servicemenu te starten.

Stap 3

Ga naar Eigenschappen en schakel het selectievakje in op Werkbalk Snel starten weergeven.

Stap 4

Klik met de rechtermuisknop op een lege ruimte in het taakbalkgebied om het servicemenu op te roepen en schakel het vakje "Taakbalk koppelen" uit om de bewerking van het uitvouwen van het snelstartpaneel uit te voeren.

Stap 5

Sleep de meest rechtse scheidingslijn die op de Quick Launch verschijnt naar de rechterkant totdat de gewenste weergavegrootte voor alle geselecteerde snelkoppelingen is bereikt.

Stap 6

Klik met de rechtermuisknop op een lege ruimte in het taakbalkgebied om het contextmenu te openen en herstel het selectievakje naar het veld "Taakbalk koppelen".

Stap 7

Voeg een snelkoppeling van het geselecteerde programma toe aan het paneel Snel starten door de gewenste snelkoppeling naar het paneelgebied te slepen en neer te zetten.

Een alternatieve manier om deze bewerking uit te voeren is om terug te keren naar het hoofdmenu "Start" en het contextmenu van het geselecteerde programma op te roepen door met de rechtermuisknop op het veld te klikken. Geef de opdracht Toevoegen aan snelstarten op en klik op Ja om te bevestigen dat de geselecteerde wijzigingen zijn toegepast.

Stap 8

Klik met de rechtermuisknop op het veld van de snelkoppeling die moet worden verwijderd om het contextmenu te openen en selecteer het item "Verwijderen".

Stap 9

Bevestig de bewerking van het verwijderen van de geselecteerde snelkoppeling door op de knop "Ja" te klikken.

Stap 10

Klik op de knop Alle vensters minimaliseren om alle geopende vensters tijdelijk te verbergen en het bureaublad weer te geven.

Stap 11

Klik op de knop Switch Windows om te schakelen tussen geopende vensters met behulp van ergonomische Windows-flipping.

Aanbevolen: