Pictogrammen In De Taakbalk Herstellen

Inhoudsopgave:

Pictogrammen In De Taakbalk Herstellen
Pictogrammen In De Taakbalk Herstellen

Video: Pictogrammen In De Taakbalk Herstellen

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: De opmaak van de taakbalk aanpassen in Windows 10 2023, Februari
Anonim

De taakbalk dient niet alleen voor de locatie van de Start-knop en de lade (aan de rechterkant van de taakbalk, waar de pictogrammen van enkele actieve actieve applicaties zich bevinden). De taakbalk kan ook worden gebruikt om snelkoppelingen te plaatsen om er snel veel programma's op te starten - dit is erg handig wanneer u niet naar een programma in verschillende mappen hoeft te zoeken, maar het gewoon vanuit het paneel start met één muisklik.

Pictogrammen in de taakbalk herstellen
Pictogrammen in de taakbalk herstellen

instructies:

Stap 1

Pictogrammen zijn te vinden in het systeemvak en in het configuratiescherm aan de linkerkant. Dienovereenkomstig kunnen ze van de eerste plaats en van de tweede verdwijnen. Laten we eens kijken naar het geval waarin de pictogrammen op het opstartprogramma verdwenen en hoe u ze kunt herstellen.

Stap 2

Roep de eigenschappen van de "Taakbalk" aan en zoek vervolgens in het menu "Taakbalk" in het veld "Ontwerp van de taakbalk" het item "toon het paneel ….". Als dit item niet is aangevinkt, zet het dan aan en klik op de knop "OK". Aan de linkerkant van de "Taakbalk" zou het "Launchpad" moeten verschijnen, als het er al was, en je hebt er al een aantal pictogrammen op geplaatst, dan zouden deze pictogrammen moeten zijn opgeslagen. Als er een vinkje staat bij het item "Snel starten weergeven", maar er zijn geen pictogrammen, dan betekent dit dat ze eenvoudig uit het paneel zijn verwijderd. Als dat zo is, volg dan de volgende stappen: klik met de linkermuisknop op het gewenste programmapictogram en houd vast, sleep het pictogram naar de "Quick Launch". Alle, dus, breng alle benodigde pictogrammen over.

Stap 3

Nu is het geval wanneer de pictogrammen uit het systeemvak (lade) zijn verdwenen. Het systeemvak bevat pictogrammen zoals Volume, LAN-verbinding, Draadloze netwerkverbinding en meer. Als het pictogram "Volume" is verdwenen, gebruik dan deze instructie: klik op "Start", vervolgens op het item "Configuratiescherm", vervolgens op "Geluids- en audioapparaten", en vervolgens op het submenu "Volume" (tabblad), vink het vakje aan "Weergavepictogram …. ".

Stap 4

Als het pictogram "Netwerkverbinding" is verdwenen: het menu "Start", vervolgens "Configuratiescherm", vervolgens "Netwerkverbindingen", op de gewenste lokale verbinding, klik met de rechtermuisknop en vervolgens op "Eigenschappen", op het tabblad "Algemeen". vink de vakjes "Melden wanneer …" aan. en "Wanneer verbonden, toon …". Kortom, deze twee pictogrammen verdwijnen, maar als er nog andere ontbreken, zoek dan naar een oplossing voor het probleem in de instellingen van het programma waarvan het pictogram is verdwenen.

Populair per onderwerp