Een HP-printer Verwijderen

Inhoudsopgave:

Een HP-printer Verwijderen
Een HP-printer Verwijderen

Video: Een HP-printer Verwijderen

Video: Een HP-printer Verwijderen
Video: Uninstall HP Printer Software in Windows 10 | HP Printers | HP 2024, Mei
Anonim

Hewlett Packard-printers zijn zeer betrouwbaar en van hoge kwaliteit. Maar er zijn momenten waarop de printer uit het systeem moet worden verwijderd. Dit kan zelfs nodig zijn als u net een nieuwere HP-printer hebt gekocht. Voordat u een nieuw model aansluit, moet het oude uit het systeem worden verwijderd, omdat de software van het vorige model mogelijk niet compatibel is met het nieuwe apparaat.

Een HP-printer verwijderen
Een HP-printer verwijderen

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - HP-printer;
  • - Revo Uninstaller-hulpprogramma.

instructies:

Stap 1

Voordat u de printer loskoppelt van uw computer, moet u de printersoftware verwijderen. Klik hiervoor op de knop "Start" en selecteer "Configuratiescherm". Ga dan naar het onderdeel Programma's toevoegen of verwijderen. Er wordt een lijst geopend met alle software die op uw computer is geïnstalleerd. Zoek de printersoftware in de lijst met geïnstalleerde programma's en verwijder deze. Start na het verwijderen de computer opnieuw op en koppel de printer los.

Stap 2

Soms verschijnt er bij het verwijderen van de printersoftware een venster met een fout en wordt het verwijderen onderbroken. Als u een vergelijkbare situatie heeft, moet u als volgt te werk gaan. Download het hulpprogramma Revo Uninstaller van internet. Installeer dit programma op uw computer.

Stap 3

Voer het programma uit. Na de lancering verschijnt een venster waarin informatie over alle software wordt weergegeven. Zoek in dit venster de printersoftware en klik erop met de linkermuisknop. Boven aan het venster staat een lijst met alle mogelijke acties. Selecteer de actie "Verwijderen". Er verschijnt een dialoogvenster waarin u wordt gevraagd de verwijderingsbewerking te bevestigen. Doe dit door op "Ja" te klikken. In het volgende venster moet u de modus selecteren voor het verwijderen van de geselecteerde software. Vink in dit venster "Geavanceerde modus" aan en klik op "Volgende". In deze modus zal de wisbewerking traag verlopen. Maar het programma zal zeker van de computer worden verwijderd.

Stap 4

Nadat u het programma zelf hebt verwijderd, verschijnt het venster "Registratiegegevens gevonden". In dit venster, tegenover het onderdeel "Deze computer", vinkt u het vakje aan en klikt u op "Verwijderen" onderaan het venster. Klik vervolgens op Volgende. Er verschijnt een venster waarin een melding verschijnt dat het geselecteerde programma volledig van de computer is verwijderd. Start uw computer opnieuw op en koppel de printer los.

Aanbevolen: