Hoe Ogen Lichter Te Maken In Photoshop

Inhoudsopgave:

Hoe Ogen Lichter Te Maken In Photoshop
Hoe Ogen Lichter Te Maken In Photoshop

Video: Hoe Ogen Lichter Te Maken In Photoshop

Video: Hoe Ogen Lichter Te Maken In Photoshop
Video: Sprankelendere ogen bij je model (Lightroom Classic) 2024, Mei
Anonim

De ogen zijn de vensters naar de ziel. Het is erg belangrijk om hun expressiviteit in elke compositie te benadrukken. Maar op foto's kunnen ze onnodig verduisterd zijn. U kunt uw ogen opfleuren in Photoshop, een krachtige editor voor rasterafbeeldingen.

Hoe ogen lichter te maken in Photoshop
Hoe ogen lichter te maken in Photoshop

Noodzakelijk

  • - Adobe-Photoshop;
  • - de originele afbeelding.

instructies:

Stap 1

Open de digitale afbeelding in Adobe Photoshop die de ogen bevat die u lichter wilt maken. Om dit te doen, sleept u eenvoudig het gewenste bestand vanuit het Verkenner-venster, de map of een bestandsbeheerder naar het Photoshop-venster. Open het dialoogvenster Openen door op het overeenkomstige menu-item Bestand te klikken of door op Ctrl + O te drukken, ga naar de map met het bestand, selecteer het in de lijst en klik op de knop "Openen".

Stap 2

Maak een vooraf ingesteld selectiegebied rond de ooggebieden die u lichter wilt maken. Als bijvoorbeeld alleen de iris moet worden gecorrigeerd, activeert u de Elliptical Marquee Tool. Maak een selectie van de gewenste grootte en vorm voor hen. Als de leerling niet geacht wordt deel te nemen aan de verlichting, sluit hem dan uit van de selectie door de Elliptical Marquee Tool toe te passen terwijl u de Alt-toets ingedrukt houdt.

Stap 3

Pas het selectiegebied aan dat in de vorige stap is gemaakt. Selecteer Selecteren en Transformeren Selectie in het menu. Pas de grootte van het gebied aan. Activeer de snelmaskermodus (gebruik de knop op de werkbalk of druk op de Q-toets). Selecteer het gereedschap Penseel en stel de penseelopties in waarmee u prettig kunt werken. Breid de selectie uit met wit. Verwijder onnodige fragmenten in het zwart. Verlaat de snelle maskermodus.

Stap 4

Fleur je ogen op. Selecteer Afbeelding in het hoofdmenu. Markeer het gedeelte Aanpassingen, klik op "Helderheid / Contrast …". Vink in het dialoogvenster dat verschijnt het vakje Voorbeeld aan. Verplaats de schuifregelaars Helderheid en Contrast of voer waarden in de overeenkomstige velden in om de gewenste mate van verlichting te bereiken. Klik OK.

Stap 5

Sla het verwerkingsresultaat op. Druk op Shift + Ctrl + S. Geef de bestandsnaam, het formaat en de map op in het dialoogvenster dat verschijnt. Klik op "Opslaan". Als u verwacht dat de afbeelding ooit zal worden voltooid, maakt u bovendien een kopie in Adobe Photoshop-indeling.

Aanbevolen: