Hoe Vervang Ik Windows Mobile

Inhoudsopgave:

Hoe Vervang Ik Windows Mobile
Hoe Vervang Ik Windows Mobile

Video: Hoe Vervang Ik Windows Mobile

Video: Hoe Vervang Ik Windows Mobile
Video: Как умер Windows Phone? История операционки. 2024, Mei
Anonim

Een van de belangrijke handelingen waar bezitters van Windows Mobile-smartphones mee te maken krijgen, is het updaten van het besturingssysteem. Het bijwerken van het besturingssysteem naar een nieuwe versie kan veel softwarefouten oplossen.

Hoe vervang ik Windows Mobile
Hoe vervang ik Windows Mobile

Noodzakelijk

  • - een computer die is aangesloten op internet;
  • - USB-kabel;
  • - de nieuwste versie van Windows Mobile.

instructies:

Stap 1

Download de juiste update voor uw smartphonemodel en sla deze op een gemakkelijk toegankelijke plaats op, zoals het bureaublad van uw computer. Elke smartphonefabrikant biedt specifieke Windows Mobile-updates voor een specifiek telefoonmodel. U kunt controleren of er software voor uw apparaat beschikbaar is op microsoft.com/windowsmobile.

Stap 2

Sluit uw telefoon aan op een USB-poort op uw computer. Maak een back-up van uw apparaatsoftware. Dit moet worden gedaan voordat u gaat updaten, omdat het installeren van een nieuw Windows Mobile-besturingssysteem alle gegevens op uw telefoon zal wissen. Een gratis back-uphulpprogramma is te vinden op internet. Hiervoor zijn ActiveSync en Windows Mobile Device Center heel geschikt.

Stap 3

Start de update door op het pictogram te klikken. Afhankelijk van uw telefoonmodel en update, ziet u mij of ik de vereiste systeemwijzigingen installeren.

Stap 4

Start je telefoon opnieuw op. Dit kan automatisch worden gedaan, afhankelijk van het type apparaat dat wordt bijgewerkt. Als uw telefoon zichzelf niet opnieuw opstart, wordt u gevraagd om op de juiste toets op het scherm te drukken wanneer alles is geïnstalleerd wat u nodig hebt.

Aanbevolen: