Hoe Een Volmacht Op Te Heffen?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Volmacht Op Te Heffen?
Hoe Een Volmacht Op Te Heffen?

Video: Hoe Een Volmacht Op Te Heffen?

Video: Hoe Een Volmacht Op Te Heffen?
Video: Hoe kan 5000 euro je hele leven veranderen? 2024, Mei
Anonim

Om uw eigen proxyserver in te stellen, moet u de instellingen van de netwerkadapter configureren. Tegelijkertijd moeten andere computers die erop zijn aangesloten toegang hebben tot internet. Dit proces kan worden uitgevoerd zonder de hulp van aanvullende programma's.

Hoe een volmacht op te heffen?
Hoe een volmacht op te heffen?

instructies:

Stap 1

U moet geen proxyserver configureren voor een niet-geverifieerd netwerk. Als de computers die toegang tot internet moeten bieden en uw pc zich op hetzelfde lokale netwerk bevinden, deel dan gewoon de netwerkadapter die erop is aangesloten. Open het Netwerkcentrum.

Stap 2

Ga naar de eigenschappen van de netwerkkaart die is aangesloten op het gewenste lokale netwerk. Zorg ervoor dat de parameters correct zijn ingesteld. Open nu de eigenschappen van uw internetverbinding.

Stap 3

Selecteer het tabblad "Toegang". Zoek het item "Sta andere netwerkgebruikers toe de internetverbinding van deze computer te gebruiken". Vink het vakje ernaast aan. Selecteer op de volgende regel het lokale netwerk waarvoor u wilt delen.

Stap 4

Gezien het feit dat u een proxyserver op uw computer hebt ingesteld, is het onwaarschijnlijk dat de functie van het automatisch verstrekken van geschikte IP-adressen actief is. Het probleem is dat veel ISP's activering van de automatische IP-adresverwervingsoptie vereisen. Druk op de toetsen Win en R. Typ de opdracht cmd in het venster dat verschijnt en druk op Enter.

Stap 5

Schrijf nu het commando ipconfig / all en druk op de Enter-toets. Zoek het interne IP-adres van uw netwerkadapter. Schrijf de betekenis ervan op. Open nu de netwerkadapterinstellingen van de andere computer die verbinding moet maken met de proxyserver.

Stap 6

Navigeer naar TCP / IP-internetprotocolinstellingen. Vink het vakje aan naast Het volgende IP-adres gebruiken. Geef de waarde van het IP-adres op, die met het laatste cijfer zal verschillen van het proxyserveradres.

Stap 7

Vul de regels "Default gateway" en "Preferred DNS server" in met de waarde van het IP-adres van de proxyserver. Configureer de rest van de computers in uw netwerk op dezelfde manier.

Aanbevolen: