Hoe De Ping-limiet Op Mijn Server Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe De Ping-limiet Op Mijn Server Te Verwijderen
Hoe De Ping-limiet Op Mijn Server Te Verwijderen

Video: Hoe De Ping-limiet Op Mijn Server Te Verwijderen

Video: Hoe De Ping-limiet Op Mijn Server Te Verwijderen
Video: Top 5 voorgeïnstalleerde handige Windows 10 programma's 2024, April
Anonim

Een veelgebruikte methode om de kwaliteit van het spel op de Counter Strike-server te verbeteren, is het instellen van een ping-limiet voor spelers. In dit geval worden die gebruikers van wie de verbindingskwaliteit niet overeenkomt met het aangegeven minimum, van de server verwijderd.

Hoe de ping-limiet op mijn server te verwijderen
Hoe de ping-limiet op mijn server te verwijderen

Het is nodig

een computer waarop Counter Strike-server is geïnstalleerd

instructies:

Stap 1

Bepaal hoe de ping-limiet van de speler is ingesteld om er vanaf te komen. Open hiervoor eerst de map cstrike / cfg. Als u de server beheert met behulp van de Mani-admin-plug-in, moet u het bestand mani_server.cfg openen met Kladblok en het bewerken om de ping-beperking op de Counter Strike-server te verwijderen.

Stap 2

Wijzig indien nodig de waarde van de maximaal toegestane ping van een speler op de server. Zoek hiervoor de regel kick_ping_limit en stel de gewenste waarde in. Verwijder dan de check voor spelervertragingen, zoek hiervoor de volgende tekst in het bestand: mani_high_ping_kick_samples_required, verwijder alle karakters die op deze regel staan na het commando.

Stap 3

Om de ping-limiet op de spelserver permanent te verwijderen, zoekt u de regel mani_high_ping_kick en stelt u deze daarna in op nul. Als je deze optie later weer nodig hebt, verander dan nul in één in deze regel. Start de server opnieuw op om alle wijzigingen door te voeren.

Stap 4

Verwijder de ping-limiet met behulp van de better-hpk-plug-in als u deze op uw server hebt geïnstalleerd. Ga hiervoor naar de map Addons, zoek daar een bestand met de naam amxx.cfg, klik er met de rechtermuisknop op, selecteer "Openen met" en selecteer "Kladblok". Zoek daar de regel hpk_ping_max (maximale ping-waarde) en verwijder alle ingevoerde getallen. Voer dezelfde acties uit in de regel hpk_ping_max_night (maximale ping-waarde 's nachts).

Stap 5

Om ping-controles van spelers te verwijderen, verwijdert u alle numerieke waarden in de regel hpk_ping_time. Verwijder de opdrachtregels zelf niet, zodat u indien nodig kunt terugkeren naar de vorige instellingen. Sla de wijzigingen in het bestand op, sluit het. Start vervolgens de server opnieuw op om de wijzigingen door te voeren.

Aanbevolen: