Hoe Een Hoofdtelefoon Op De Monitor Aan Te Sluiten

Inhoudsopgave:

Hoe Een Hoofdtelefoon Op De Monitor Aan Te Sluiten
Hoe Een Hoofdtelefoon Op De Monitor Aan Te Sluiten

Video: Hoe Een Hoofdtelefoon Op De Monitor Aan Te Sluiten

Video: Hoe Een Hoofdtelefoon Op De Monitor Aan Te Sluiten
Video: Hoe een draadloze Bluetooth hoofdtelefoon aan te sluiten 2024, Mei
Anonim

Om alle mogelijkheden van de moderne computertechnologie optimaal te benutten en om te communiceren met verschillende internetprogramma's, moet u een hoofdtelefoon op uw computer aansluiten. Idealiter zouden ze gecombineerd moeten worden met een microfoon.

Hoe een hoofdtelefoon op de monitor aan te sluiten
Hoe een hoofdtelefoon op de monitor aan te sluiten

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - koptelefoon;
  • - geluidskaart.

instructies:

Stap 1

Voordat u een hoofdtelefoon koopt en aansluit, moet u uitzoeken of uw computer een geluidskaart heeft, dat wil zeggen het apparaat dat verantwoordelijk is voor de invoer en uitvoer van geluid. Houd er rekening mee dat dit apparaat in het moederbord is ingebouwd en ook in een aparte sleuf van de systeemeenheid van de computer kan worden geïnstalleerd. Als er geen geluidskaart is, moet u deze installeren en alle stuurprogramma's installeren die nodig zijn voor de juiste werking. Het is helemaal niet nodig om een al te duur apparaat te kopen. Het belangrijkste is dat hij de juiste connectoren heeft waarop een koptelefoon wordt aangesloten. Raadpleeg de experts in de betreffende winkel.

Stap 2

Bepaal met behulp van de instructies die bij uw geluidskaart zijn geleverd welke van de connectoren erop bedoeld zijn voor een hoofdtelefoon, een microfoon of andere apparaten. Meestal hebben de aansluitingen een kleurcodering om het gemakkelijker te maken om de juiste aansluiting aan te sluiten. Pak je koptelefoon en steek de jack voorzichtig in de corresponderende jack. Houd er rekening mee dat deze helemaal in de sleuf moet worden geduwd.

Stap 3

Schakel daarna uw computer in en ga via het menu "Start" naar het submenu "Configuratiescherm". Selecteer daar de instellingen voor de geluidsapparaten van de computer. Als u eenmaal bekend bent met de aanpassingsopties, past u het volume aan, evenals een aantal andere geluidsinstellingen. Door naar een nieuwe hoofdtelefoon te luisteren, kunt u de best mogelijke geluidsprestaties bereiken.

Stap 4

Nadat de hoofdtelefoon klaar is voor gebruik, installeert u niet-computermuziekspelers om naar audiobestanden te luisteren, evenals die programma's waarmee u vrijelijk kunt communiceren met internetgebruikers overal ter wereld. Tegenwoordig zijn de meest populaire programma's Skype, GoogleTalk en andere.

Aanbevolen: