Een Bestand Verwijderen Als Er Geen Toegang Toe Is?

Inhoudsopgave:

Een Bestand Verwijderen Als Er Geen Toegang Toe Is?
Een Bestand Verwijderen Als Er Geen Toegang Toe Is?

Video: Een Bestand Verwijderen Als Er Geen Toegang Toe Is?

Video: Een Bestand Verwijderen Als Er Geen Toegang Toe Is?
Video: Bestand verwijderen als cursist 2024, Mei
Anonim

Pc-gebruikers maken en verwijderen elke dag bestanden met bekende en bekende commando's. Soms komt het voor dat een aantal documenten simpelweg niet verwijderd kunnen worden. Degenen die alleen op gebruikersniveau met de computer vertrouwd zijn, raken door deze wending in de war. Er is echter een uitweg, u kunt uw computer opschonen, zelfs als er geen toegang is tot de verwijderde bestanden.

Een bestand verwijderen als er geen toegang toe is?
Een bestand verwijderen als er geen toegang toe is?

instructies:

Stap 1

Er zijn veel redenen waarom u een bestand niet van uw computer kunt verwijderen. Het hele punt kan liggen in de structuur van het bestand, het doel, functies van het besturingssysteem, enz. Soms kunnen bestanden worden ingenomen door een ander programma (meestal torrent- of daemon-tools). In dit geval hoeft u alleen maar de programma's te sluiten of de computer opnieuw op te starten (het belangrijkste is dat dit programma niet aan het opstarten is). Als u het programma niet normaal kunt sluiten, gaat u naar Taakbeheer en sluit u het onnodige proces.

Stap 2

Gewone bestanden worden als volgt verwijderd: vink het selectievakje "Alleen lezen" in de bestandseigenschappen aan.

Druk op de opdracht "Verwijderen" ("Del"-toets). Start uw computer opnieuw op als het bestand niet is verwijderd.

Stap 3

En de gemakkelijkste manier, waarop u praktisch niets hoeft te doen, is om bestanden te verwijderen met hulpprogramma's. De meest voorkomende en toegankelijke is Unlocker.

Stap 4

Download het programma, voer het uit op uw computer en markeer het gewenste bestand. Na voltooiing van het werk zal het programma een servicebericht "rapporteren".

Stap 5

U kunt ook File Shredder gebruiken of Simple Shredder gebruiken. Het beste programma is het programma waarvan je weet hoe je het moet gebruiken!

Aanbevolen: