Hoe Een Video Op Skype Op Te Slaan

Inhoudsopgave:

Hoe Een Video Op Skype Op Te Slaan
Hoe Een Video Op Skype Op Te Slaan

Video: Hoe Een Video Op Skype Op Te Slaan

Video: Hoe Een Video Op Skype Op Te Slaan
Video: How To Fix Skype Camera Not Working 2024, April
Anonim

Soms is het nodig om gedenkwaardige Skype-videogesprekken te houden. Nu zijn dergelijke programma's beschikbaar op het netwerk waarmee u zowel inkomende als uitgaande oproepen kunt opnemen. Het is de moeite waard om hun diversiteit en werksysteem in detail te begrijpen.

Hoe een video op Skype op te slaan
Hoe een video op Skype op te slaan

Het is nodig

  • - een computer;
  • - Internet toegang;
  • - Skype-programma.

instructies:

Stap 1

Ga naar ecamm.com en download een gratis proefversie of volledige versie van Call Recorder. Installeer het op uw computer en voer het uit.

Stap 2

Open Skype en klik op de knop Bestand en vervolgens op Instellingen. Klik op de "Record"-functie in het tabblad aan de rechterkant van het venster. Klik op het menu Video-opname en kies WMA- of MP4-indeling. Klik op "Opname-opties" en selecteer "Picture-in-Picture" in het vervolgkeuzemenu.

Stap 3

Voer een videogesprek. Klik op de knop Opnemen in het configuratiescherm van de gespreksrecorder boven aan het scherm om video en audio op te nemen in het formaat dat u hebt opgegeven in het menu Voorkeuren. Klik op de knop Stop om de opname te stoppen.

Stap 4

Download en installeer SuperTintin van de officiële site voor dit product, supertintin.com. Voer het uit op uw computer.

Stap 5

Klik op de Help-knop bovenaan het hoofdvenster. Klik op de functie "Parameters" in het vervolgkeuzemenu. Vink het vakje aan naast "Automatisch starten bij opstarten van Windows" om deze functie in te schakelen.

Stap 6

Klik op de knop "Start Automatic Call Recorder" om alle oproepen op te nemen zonder dat u de software telkens opnieuw hoeft te starten. Klik op "OK" om het programma op de achtergrond te openen.

Stap 7

Open Skype en voer een videogesprek. Verlaat het programma wanneer u klaar bent met spreken en vouw het SuperTintin-dashboard uit vanuit de melding in de rechterbenedenhoek van het scherm. Klik op de knop Opgeslagen opnamen om de map met de opgenomen videogesprekken te openen.

Stap 8

Download de Pamela Professional-software. Dit is een speciale Skype-plug-in van pamela.biz. Installeer deze software op uw bureaublad en start Skype.

Stap 9

Voer een videogesprek met Skype. Klik op "OK" wanneer het geïnstalleerde programma vraagt om een videogesprek op te nemen. Druk op de knop "Oproep beëindigen" wanneer de verbinding wordt verbroken.

Stap 10

Dubbelklik op Pamela Professional in de map Mijn documenten om een opgeslagen kopie te bekijken van de video die u hebt opgenomen. Klik met de rechtermuisknop op het bestand en klik op "Naam wijzigen" om de naam van het videogesprekbestand te wijzigen.

Aanbevolen: