Een Nieuwe Sjabloon Maken

Inhoudsopgave:

Een Nieuwe Sjabloon Maken
Een Nieuwe Sjabloon Maken

Video: Een Nieuwe Sjabloon Maken

Video: Een Nieuwe Sjabloon Maken
Video: Word - Eigen sjablonen maken u0026 gebruiken 2024, Mei
Anonim

Om een nieuwe paginasjabloon te maken en op internet te zetten, heeft u WordPress nodig. Met zijn hulp kunt u snel en eenvoudig de gewenste instellingen voor een nieuwe sjabloon instellen en plaatsen. Hoe kan dit worden gedaan?

Een nieuwe sjabloon maken
Een nieuwe sjabloon maken

Noodzakelijk

  • -WordPress;
  • - een computer met internettoegang.

instructies:

Stap 1

Download van internet en installeer vervolgens de WordPress-toepassing op uw pc. Dit is nodig om een nieuwe paginasjabloon te maken. Nadat de installatie is voltooid, start u de toepassing. Selecteer "Nieuw bestand openen" in het menu. Geef de nieuwe sjabloon een naam, en altijd met de php-extensie. Als de opdracht Gereserveerde themabestandsnamen al in de toepassing wordt uitgevoerd, dan zal het u helpen een naam te kiezen die voldoet aan alle vereisten om met het programma te werken. Dit zijn namen voor intern gebruik, zo gekozen dat de kans op conflicten tussen applicaties zo klein mogelijk is.

Stap 2

Als tijd je kostbaar is, gebruik dan een van de bestaande WordPress-sjablonen. Met behulp hiervan kunt u een nieuwe sjabloon maken. Ontwerp uw titels volgens de regels die de tooltip u voorschrijft.

Stap 3

Correcte html- en php-codes. Bij het maken van een nieuwe sjabloon is het veel gemakkelijker om de bestaande programmacode aan te passen dan om alles helemaal opnieuw te typen. Na deze bewerking stelt u de sjabloon in naar uw wensen. Hier kun je de fantasie al de vrije loop laten, zonder jezelf in een frame te drijven.

Stap 4

Wat tekststructuren betreft, is het beter om populaire te gebruiken, omdat deze sneller worden verwerkt. Dit heeft weinig invloed op het ontwerp van de sjabloon. Sla de sjabloon op. De applicatie plaatst het automatisch in een map, waar het, samen met het thema, beschikbaar komt bij het maken en bewerken van een pagina.

Stap 5

Geef structuur aan uw websitesjabloon. Ga hiervoor naar het menu-item Beheer en vervolgens naar Bovenliggende pagina. Geef een lijst op van alle sjablonen die u hebt gemaakt. Om de gemaakte sjabloon om te zetten naar de "bovenliggende" pagina, selecteert u het juiste item in het vervolgkeuzemenu. Na het voltooien van alle bovenstaande bewerkingen, beschikt u over een goed ontworpen catalogus met pagina's die klaar zijn om op internet te worden geplaatst.

Aanbevolen: