Een Wordpress-sjabloon Opnieuw Maken

Inhoudsopgave:

Een Wordpress-sjabloon Opnieuw Maken
Een Wordpress-sjabloon Opnieuw Maken

Video: Een Wordpress-sjabloon Opnieuw Maken

Video: Een Wordpress-sjabloon Opnieuw Maken
Video: WordPress Sjabloon Maken 2024, Mei
Anonim

Om snel een prettig website-ontwerp te maken, gebruiken webmasters sjablonen die van internet zijn gekopieerd. Sommige sjablonen moeten worden bewerkt, bijvoorbeeld door de achtergrond of koptekst van de site te wijzigen. Het Wordpress-platform stelt u in staat om deze stappen te voltooien met een minimum aan tijd.

Een Wordpress-sjabloon opnieuw maken
Een Wordpress-sjabloon opnieuw maken

Noodzakelijk

  • Software:
  • - Totale bevelhebber:
  • - Kladblok ++.

instructies:

Stap 1

Dit platform past bij veel webmasters ook door het feit dat er een groot aantal sjablonen in het publieke domein te vinden zijn, en dit spreekt van de minimale kosten om een site helemaal opnieuw te beginnen. Maar niet alles is zo goed als we zouden willen - de sjablonen zijn standaard en zullen niet de ultieme droom van iedereen zijn. Daarom moeten ze met speciale programma's worden bewerkt.

Stap 2

Om een sjabloon op uw site te installeren, moet u deze uploaden via het administratieve paneel (tabblad "Uiterlijk" of "Ontwerp"). Daarna kunt u beginnen met bewerken met behulp van de webinterface of speciale applicaties. In het eerste geval moet u het tabblad "Editor" openen in het administratieve paneel. In het tweede geval wordt je sjabloon niet naar de site gekopieerd, maar bewerkt via een geavanceerde teksteditor Notepad++.

Stap 3

Van alle bestanden in de map met sjablonen, moet u de volgende php- en css-bestanden raadplegen: header.php (siteheader), single.php (artikel of bericht zelf), page.php, index.php (hoofdpagina), search.php (site zoekformulier). Nu moet u het Total Commander-programma starten, de gewenste map op een van de panelen openen en het vereiste bestand openen.

Stap 4

Als u niet weet welk bestand u moet bewerken, kopieer dan de itemnaam naar het klembord en zoek tussen de bestanden met Total Commander. In het tekstveld staat bijvoorbeeld de zin Search It, en u wilde deze veranderen in het woord "Search". Kopieer deze zin, ga naar Total Commander en start het zoekformulier door op alt="Image" + F7 te drukken.

Stap 5

Navigeer naar het vak Zoekwoorden en voer uw zoekterm in. Druk op Enter om de bewerking uit te voeren en de zoekresultaten te bekijken. Selecteer het gewenste bestand, dubbelklik erop om het te openen. Zoek Search It en vervang het door "Search". Vergeet niet om uw wijzigingen op te slaan door op Ctrl + S te drukken.

Stap 6

Het blijft over om de gewijzigde bestanden naar uw server met de site te kopiëren en ze te vervangen. Waarden in andere bestanden worden op dezelfde manier vervangen.

Aanbevolen: