Een Thema Bewerken

Inhoudsopgave:

Een Thema Bewerken
Een Thema Bewerken

Video: Een Thema Bewerken

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: Thema aanpassen 2023, Februari
Anonim

Wanneer u een thema voor uw bureaublad kiest, hoeft u niet alle onderdelen van het thema ongewijzigd te laten. Je kunt veranderen wat je niet leuk vindt aan haar en laten wat je leuk vindt. U kunt dus de meest noodzakelijke interface kiezen voor het gebruik van het besturingssysteem. Bovendien is dit proces snel en interessant.

Een thema bewerken
Een thema bewerken

Noodzakelijk

Windows-computer, TuneUp Utilities-programma

instructies:

Stap 1

TuneUp Utilities is een zeer goede keuze voor het bewerken van een thema. Download deze applicatie en installeer deze op uw computer. Na de installatie kan een herstart nodig zijn. Start de applicatie en wacht tot het scanproces is voltooid. Daarna zal een dialoogvenster u vragen om de fouten op te lossen. Klik op Repareren.

Stap 2

U bevindt zich nu in het hoofdmenu van het programma. Selecteer "Windows-instellingen" en daarin - de regel "Windows-personalisatie". Klik in het onderste venster op de regel "Visuele stijl". Er verschijnt een lijst met mogelijke visuele stijlen. Bekijk ze en selecteer degene die je wilt. Als van de visuele stijlen niets bij je past of er is er maar één, de huidige visuele stijl, klik dan op de regel "Toevoegen". Als u nu bestanden met visuele stijlen op uw computer hebt opgeslagen, kunt u deze toevoegen. Zo niet, klik dan op de regel "Downloaden van internet".

Stap 3

U kunt ook het uiterlijk van de pictogrammen wijzigen. Klik hiervoor op de regel "Icoonweergave" en bewerk via de regel "Icooninterval" hun grootte en uiterlijk.

Stap 4

Als u systeempictogrammen wilt bewerken, klikt u op het tabblad Systeemitems. Selecteer nu het gewenste pictogram uit de lijst en klik in het bovenste venster van het programma op de opdracht "Pictogram vervangen". U kunt uw eigen pictogrampakket bewerken of maken. Klik hiervoor onderaan in hetzelfde venster op de regel "Icon Packs". Selecteer vervolgens "Nieuw pakket maken". Gebruik vervolgens de aanwijzingen van de wizard om een ​​icon pack naar keuze te maken.

Stap 5

Als u het uiterlijk van de interface bij het inloggen wilt wijzigen, klikt u op de regel "Inlogscherm". Als u op de regel "Nieuw" klikt, verschijnt er een editor die u helpt bij het maken van uw eigen inlogscherm.

Stap 6

Op deze manier kunt u de interface van het besturingssysteem bewerken, wijzigen of nieuwe componenten maken. U kunt het Windows-thema dus naar wens bewerken.

Populair per onderwerp