Een Thema Installeren In Wordpress

Inhoudsopgave:

Een Thema Installeren In Wordpress
Een Thema Installeren In Wordpress

Video: Een Thema Installeren In Wordpress

Video: Een Thema Installeren In Wordpress
Video: Een thema kiezen en installeren in WordPress 2024, Mei
Anonim

Er zijn verschillende manieren om thema's in Wordpress te installeren. De eenvoudigste en gemakkelijkste is om het thema te installeren vanaf uw blogdashboard. Maar aangezien er standaard verschillende eenvoudige thema's in de instellingen zijn, is het beter om je eigen thema in te stellen voor de uniciteit en uniciteit van de blog.

Een thema installeren in Wordpress
Een thema installeren in Wordpress

Het is nodig

  • - site met geïnstalleerd CMS Wordpress;
  • - toegang tot het administratieve paneel van de site;
  • - thema voor Wordpress;
  • - FTP-programma;
  • - toegang tot de hostingsite;
  • - FTP-toegang.

instructies:

Stap 1

Er zijn veel gratis WordPress-thema's in het Russisch en Engels op internet. … U hoeft alleen de juiste te kiezen en deze te downloaden van gratis gespecialiseerde bronnen. Beginners moeten Russified-onderwerpen kiezen om het in het begin gemakkelijker te begrijpen te maken.

Stap 2

Om een geschikt thema te vinden, typt u in een willekeurige zoekmachine "Russische thema's voor Wordpress". Zoals hierboven vermeld, is de keuze enorm, je kunt voor elke smaak een onderwerp vinden. De handigste manier is om te zoeken op kopjes. Bijvoorbeeld auto's, schilderen, bloemen, koken en meer. Je kunt ook per ontwerp kiezen, een of twee zijbalken, welke kant, hoeveel kolommen. Het is beter om de demoversie van het thema te controleren voordat u het downloadt.

Stap 3

Wanneer het thema is gedownload, gaat u naar het "Configuratiescherm" van de blog, klikt u op de knop "Ontwerp" en vervolgens op "Thema's". U bevindt zich op het tabblad Themabeheer.

Stap 4

Zoek en klik op de knop "Thema's installeren" en klik vervolgens achtereenvolgens op de knoppen "Bestand uploaden" en "Bestand selecteren". Selecteer vervolgens het gedownloade bestand zonder uit te pakken, waarvoor u op "Nu installeren" klikt.

Stap 5

Klik na de installatie op de knop "Bekijken" om visueel te zien hoe het eruit ziet. Voordat u dit thema activeert, keert u terug naar het configuratiescherm en klikt u op de knop "Thema's". In het geopende venster ziet u de huidige en andere thema's die beschikbaar zijn voor ontwerp. Kies je thema, stel de nodige instellingen in en activeer het.

Stap 6

Sommige onderwerpen kunnen behoorlijk lang zijn en moeten worden gedownload via FTP-toegang, hiervoor heeft u een FTP-client nodig (Total Commander en dergelijke). Voordat u op deze manier een thema kunt uploaden, moet u beveiligde toegang via FTP instellen, waarvoor u de juiste instellingen op de sitehosting moet registreren. Breng een FTP-verbinding tot stand.

Stap 7

Het programma moet twee mappen openen - de map waarin het bestand zich op de computer bevindt en de map waarin het bestand met het thema op de hostingsite wordt overgebracht. Kopieer het themaarchief naar je hosting.

Stap 8

Ga naar het admin-paneel van de site en activeer het thema.

Aanbevolen: