Hoe Mpg Naar Avi-formaat Te Converteren

Inhoudsopgave:

Hoe Mpg Naar Avi-formaat Te Converteren
Hoe Mpg Naar Avi-formaat Te Converteren

Video: Hoe Mpg Naar Avi-formaat Te Converteren

Video: Hoe Mpg Naar Avi-formaat Te Converteren
Video: How to Convert MPG to AVI Easily? 2024, Mei
Anonim

Om een mpg-videobestand naar avi-formaat te converteren, moet u een speciaal conversieprogramma gebruiken. Er zijn verschillende populaire programma's die deze functie uitvoeren. AVS Video Converter is een van de programma's waarmee je een bestand van mpg naar avi-formaat kunt converteren.

Hoe mpg naar avi-formaat te converteren
Hoe mpg naar avi-formaat te converteren

instructies:

Stap 1

Open uw browser, ga naar avs4you.com en download AVS Video Converter. Voer het gedownloade bestand uit om het programma op uw computer te installeren.

Stap 2

Nadat de installatie is voltooid, opent u AVS Video Converter en klikt u op de knop Bladeren aan de rechterkant van het scherm. Selecteer het mpg-bestand dat u wilt converteren. Er kunnen meerdere bestanden worden geselecteerd voor conversie.

Stap 3

Pas de conversieparameters aan. Om dit te doen, klikt u op de knop Naar Avi in de linkerbovenhoek van het scherm om het bestand van mpg- naar avi-formaat te converteren. Om de instellingen verder aan te passen, kunt u ofwel de opdracht Profiel bewerken aan de rechterkant van het scherm selecteren of de lijst met profielinstellingen gebruiken. U kunt de volgende parameters configureren, zoals codecs, framegrootte, geluidskwaliteit, framesnelheid, maximale bestandsgrootte. Standaard wordt de hoogste conversiekwaliteit ingesteld.

Stap 4

Geef de uitvoer op. Klik hiervoor op de knop Bladeren naast het veld Naam uitvoerbestand en selecteer een locatie op uw computer waar het nieuwe bestand zal worden opgeslagen. Voer een naam in voor het avi-bestand in het veld Naam uitvoerbestand als u wilt dat het verschilt van de naam van het mpg-bestand.

Stap 5

Converteer uw bestanden. Om het conversieproces te starten, klikt u op de knop Nu converteren linksonder in het scherm. Klik vervolgens op de knop Geavanceerd om de voortgang te volgen via de statusindicator.

Stap 6

Wanneer alle bestanden zijn geconverteerd, verschijnt het informatievenster op het scherm en een bericht dat het proces is voltooid. Klik op de knop Map openen om de map met het geconverteerde bestand te openen, of op de knop Sluiten om het informatievenster te sluiten.

Aanbevolen: