Hoe Mp4 Gratis Naar Avi Te Converteren

Inhoudsopgave:

Hoe Mp4 Gratis Naar Avi Te Converteren
Hoe Mp4 Gratis Naar Avi Te Converteren

Video: Hoe Mp4 Gratis Naar Avi Te Converteren

Video: Как конвертировать видео в любой формат - AVI, MP4, MKV 2022, December
Anonim

In de wereld van vandaag waar de technologie in een verbazingwekkend tempo vordert, kan het behoorlijk moeilijk zijn om te bepalen welk programma deze technologierace leidt. In het geval van bestandsformaten kan er echter maar één antwoord zijn op de vraag welk bestandsformaat een van de meest populaire is. Het is zeker AVI! Natuurlijk is het soms nodig om van AVI naar mp4 te converteren, maar het eerste formaat wordt het vaakst gebruikt en ondersteund door de meeste spelers.

Hoe mp4 gratis naar avi te converteren
Hoe mp4 gratis naar avi te converteren

Hoe MP4 naar AVI. te converteren

In veel situaties waarin software of een draagbaar apparaat het gedownloade bestand niet kan afspelen, is conversie tussen bestandsindelingen niet vereist. U hoeft niet in de diepte van het proces te duiken, het enige dat u hoeft te doen om deze taak te voltooien, is de MP4-naar-AVI-converter downloaden en wachten op het resultaat. Dus hoe mp4 naar AVI te converteren? MP4-naar-AVI Converter is geschikt voor zowel computergenieën als degenen die problemen hebben ondervonden bij het werken met software. Alle parameters worden gepresenteerd in een begrijpelijke vorm, de interface is op het eerste gezicht aantrekkelijk. Om deze reden is de applicatie uiterst gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te gebruiken. De instellingen zijn standaard ingesteld. Het is dus niet nodig om pijnlijk te zoeken naar de beste oplossing. Als u zich echter zelfverzekerd genoeg voelt, kunt u experimenteren met de bewerkingsfuncties van de resulterende AVI-bestanden.

Beeld
Beeld

Waarom MP4 naar AVI. converteren

Een van de voordelen van MP4-naar-AVI Converter is de hoge conversiesnelheid. Dit zal je veel tijd besparen voor andere, interessantere en nuttigere dingen. Het conversieproces wordt uitgevoerd zonder de minste verandering in de geluids- en beeldkwaliteit. U kunt het volumeniveau, de bitsnelheid en de frequentie wijzigen, maar de kwaliteitsparameters van het originele mp4-bestand blijven ongewijzigd. mp4 is een indeling die vaak wordt gebruikt voor het opslaan van digitale streaming video en audio, maar kan ook worden gebruikt voor andere gegevens zoals ondertitels en stilstaande beelden. De noodzaak om AVI naar mp4 te converteren komt veel minder vaak voor dan de omgekeerde conversie. AVI is een formaat dat bekend staat als Audio Video Interleave (ook wel Audio Video Interleaved). Het is een multimedia-indeling die door Microsoft is ontwikkeld als onderdeel van het Windows-besturingssysteem. AVI-bestanden bevatten vaak audio- en videostreams in een containerbestand waarmee deze componenten synchroon kunnen worden afgespeeld. Dus om mp4 naar avi te converteren, moet je de juiste converter downloaden. Het installatieproces is vrij snel en eenvoudig. Houd er rekening mee dat deze converter vrij is van virussen, spyware en malware (indien niet gedownload van dubieuze bronnen).

Beeld
Beeld

Start het programma en klik op de knop "Bestanden selecteren". U hoeft alleen maar alle bestanden te selecteren die u mp4 naar AVI wilt converteren. Ga naar instellingen en stel AVI / DivX in als encoder voor videobestanden. Er zijn verschillende video-uitvoerinstellingen beschikbaar: AVI / DivX-video met origineel beeldformaat, video voor tv (640x480) of video voor mobiel (320x240). Klik op de knop "Converteren" om mp4 naar AVI te converteren. MP4 Converter begint met het converteren van alle video's in de lijst. U kunt meerdere bestanden tegelijk verwerken. Nadat u het proces hebt voltooid, hoeft u alleen de map te vinden waarin de video is opgeslagen. Standaard wordt deze gemaakt op de C-schijf, maar u kunt elke andere gewenste map kiezen.

Populair per onderwerp