Hoe Mp4 Naar Avi Online Te Converteren

Inhoudsopgave:

Hoe Mp4 Naar Avi Online Te Converteren
Hoe Mp4 Naar Avi Online Te Converteren

Video: Hoe Mp4 Naar Avi Online Te Converteren

Video: How To Convert MP4 To AVI Format Using VLC Media Player - Convert MP4 To AVI With VLC Media Player 2022, December
Anonim

Het streamen van video in mp4-formaat is perfect leesbaar door moderne computers, mobiele apparaten en smart-tv's. Op oudere apparaten wordt echter mogelijk geen mp4 geproduceerd. Het is noodzakelijk om het te converteren naar avi-formaat, dat op elke gadget kan worden afgespeeld, ongeacht het besturingssysteem dat op het apparaat is geïnstalleerd. Dit kan gratis online.

Datatransmissie- en conversiesystemen
Datatransmissie- en conversiesystemen

Bestandsconversie is een veelvoorkomend fenomeen dat wordt geassocieerd met de opkomst van veel moderne mobiele en stationaire apparaten die video kunnen afspelen. Bestanden met de MP4-extensie zijn handig voor moderne gadgets vanwege multithreading, de opname van de nodige metadata en tegelijkertijd worden ze mogelijk niet ondersteund door oude computers en telefoons.

Dit probleem kan worden opgelost door MP4 naar AV I te converteren met speciale software. Maar het is niet altijd handig om een ​​extra programma op het apparaat te installeren om over het algemeen een eenvoudige taak uit te voeren. Hiervoor kunt u zich het beste wenden tot online diensten die een dergelijke dienst aanbieden.

Er zijn op internet een groot aantal voorstellen te vinden voor het converteren van mediabestanden. Op de eerste pagina van de zoekopdracht zijn er diensten met de hoogste frequentie, die de mate van kwaliteit van hun werk bepalen.

Gratis online converter Aconvert

Het enige voorbehoud bij het werken met deze service is de limiet op de grootte van het geüploade bestand 200M.

Aconverteren
Aconverteren

De conversieprocedure is intuïtief:

 1. U moet een MP4-bestand selecteren of het adres invoeren van een video die op internet is geplaatst. Er moet echter rekening worden gehouden met de limiet van 200 miljoen.
 2. Vervolgens moet u het vereiste formaat selecteren, dat na conversie moet worden verkregen. Het biedt een breed scala aan extensies - MP4, AVI, FLV, MPG, MKV, WMV, M2TS, WEBM, ASF, MOV, M4V, RM, VOB, OGV of GIF, enz.
 3. Het proces wordt gestart door op de knop "Conversie starten" te klikken. Als er een probleem is met de conversie, stuurt het programma dat op de service is geïnstalleerd de gegevens automatisch door naar een extra server. In dit geval moet u de extensie van het uitvoerbestand opnieuw specificeren.
 4. Na voltooiing van het proces kan het voltooide bestand worden gedownload naar uw computer en worden opgeslagen in Google Drive of Dropbox.

Gratis online converter OnlineVideoConverter zonder limieten

Deze converter heeft geen limiet op de grootte van het geüploade bestand. Aangezien de vertaling gratis wordt gedaan, kan deze een van de beste worden genoemd.

OnlineVideoConverter
OnlineVideoConverter

Het hele proces is ook intuïtief:

 1. Selecteer een bestand op uw computer of in de cloud.
 2. Geef het conversieformaat op in de vervolgkeuzelijst.
 3. In het menu Geavanceerde instellingen kunt u de video-uitvoerresolutie en andere parameters specificeren.
 4. Nadat u op de knop "Start" hebt geklikt, begint het conversieproces.
 5. Na het voltooien van het proces kan het voltooide bestand op uw computer worden opgeslagen.

Tot de kenmerken van deze service behoren:

 • Volledig compatibel met alle belangrijke browsers;
 • De conversie is erg snel;
 • Ondersteuning voor alle beschikbare formaten;
 • Geen betaling of registratie vereist;
 • U hoeft verder niets te installeren.

Populair per onderwerp