Hoe Mp4 Naar Avi Te Converteren Zonder Kwaliteitsverlies

Inhoudsopgave:

Hoe Mp4 Naar Avi Te Converteren Zonder Kwaliteitsverlies
Hoe Mp4 Naar Avi Te Converteren Zonder Kwaliteitsverlies

Video: Hoe Mp4 Naar Avi Te Converteren Zonder Kwaliteitsverlies

Video: How to convert avi video format to mp4 without losing quality 2022, November
Anonim

Veel gebruikers stellen zichzelf de vraag "hoe mp4 naar avi te converteren zonder kwaliteitsverlies?" Dergelijke hulpprogramma's worden converters genoemd. Nu krijgen gebruikers een ruime keuze tussen verschillende programma's, dus het is de moeite waard om de meest geavanceerde uit elkaar te halen.

Hoe mp4 naar avi te converteren zonder kwaliteitsverlies
Hoe mp4 naar avi te converteren zonder kwaliteitsverlies

Voordat we verder gaan met het converteren van mp4 naar avi zonder kwaliteitsverlies, laten we eerst de videoformaten begrijpen. Laten we beginnen met avi. Dit formaat wordt al lang gebruikt om video's op te slaan. Dergelijke bestanden kunnen ook sounddesign bevatten. Avi staat bekend om zijn unieke datacompressiesysteem. Hiermee kunt u het geheugen van het elektronische apparaat aanzienlijk besparen. Met een speciale avi-converter kun je het formaat wijzigen naar mp4, terwijl de kwaliteit van het videobestand niet verslechtert (in het meest ideale geval). Veel mensen vragen zich misschien af ​​waarom ze dit überhaupt zouden moeten doen. Formaat wijzigen is handig in gevallen waarin het apparaat een bepaald bestand niet kan afspelen. Door het formaat te wijzigen, kunt u het "gewicht" van de video aanzienlijk verminderen. Dus laten we nu naar programma's kijken.

Beeld
Beeld

Gratis video-omzetter

Eenvoudige naam, gebruiksvriendelijke interface, gratis toegang. Alle bovenstaande kenmerken zijn van toepassing op dit programma. Gebruikers kunnen kiezen uit standaardfuncties die helpen bij het snel converteren van video's. Ik ben blij met de mogelijkheid om het videoformaat in meerdere bestanden tegelijk te wijzigen. De conversiesnelheid is hoog. U kunt dit programma testen door het volledig gratis te downloaden van de officiële site. De converter heeft een ingebouwd taalpakket, waar Russisch beschikbaar is.

Elke video omzetter

Deze video-conversiesoftware is ontworpen voor beginners. Als u snel het bestandsformaat moet wijzigen, dan is dit hulpprogramma perfect voor u. Het programma minimaliseert de instellingen voor de uitvoervideo. Maar het is vermeldenswaard dat als u geen vreemde talen spreekt, het moeilijk voor u zal zijn, omdat er geen Russische versie in het programma zit. Extra functies zijn onder meer de mogelijkheid om video's van de YouTube-server rechtstreeks vanuit de converter te downloaden.

Beeld
Beeld

Movavi-videoconvertor

Dit programma kan een echte video-editor worden genoemd. Het heeft veel geavanceerde functies waarmee je je video heel precies kunt aanpassen. Ik ben blij met de mogelijkheid om het bestandsformaat aan te passen op basis van het geselecteerde apparaat. Op het Android-platform kun je bijvoorbeeld vooraf selecteren dat de video bedoeld is voor mobiel. Bestanden kunnen worden bijgesneden of gelijmd in één lange clip. Dit is een zeer zeldzame functie en is niet beschikbaar in de meeste converters. Op het programma staat Russisch. U kunt kiezen uit het gebruik van speciale effecten die de kwaliteit van de video kunnen verbeteren.

Conclusie

De vraag hoe je mp4 naar avi kunt converteren wordt vaak gesteld op verschillende portals. Het heeft geen zin om uitgebreide instructies te geven, aangezien deze operatie alleen software vereist. Het programma doet de rest voor je.

Populair per onderwerp