Hoe Avi Naar Mpg . Te Converteren

Inhoudsopgave:

Hoe Avi Naar Mpg . Te Converteren
Hoe Avi Naar Mpg . Te Converteren

Video: Hoe Avi Naar Mpg . Te Converteren

Video: Hoe Avi Naar Mpg . Te Converteren
Video: How to Convert MPG to AVI Easily? 2023, Maart
Anonim

De avi- en mpg-videoformaten behoren tot de meest voorkomende. Mpg (mpeg) is een compressiestandaard met verlies. Dit zorgt voor een vermindering van het gewicht van bestanden met minimaal verlies aan beeldkwaliteit. Het ene videoformaat kan met speciale programma's naar een ander worden geconverteerd.

Hoe avi naar mpg. te converteren
Hoe avi naar mpg. te converteren

Noodzakelijk

  • - Formaat Fabrieksprogramma
  • - videobestand om te converteren

instructies:

Stap 1

Download en installeer Format Factory Media Converter. Het programma is gratis. Na het opstarten ziet u aan de linkerkant een venster waarin u het gewenste formaat kunt selecteren. Klik op Alles om te mpg. Om een bestand voor conversie te selecteren, klikt u op "Bestand". Geef de doelmap op voor het opslaan door op de knop "Selecteren" te klikken. Als u wilt dat het bestand in dezelfde map wordt opgeslagen, selecteert u het item "Resultaat in de oorspronkelijke map".

Hoe avi naar mpg. te converteren
Hoe avi naar mpg. te converteren

Stap 2

Om alle benodigde parameters op te geven, gaat u naar het venster "Video-instellingen" (klik op de knop "Configureren"). Het veld "Type" heeft de indeling mpg. Stel in het veld "Videoformaat" de gewenste videoresolutie in of laat deze gelijk (standaard). Je kunt het formaat verkleinen, maar het is niet wenselijk om het groter te maken, anders gaat de beeldkwaliteit enorm achteruit. Selecteer de bitrate (kb / s), hoewel u deze niet handmatig hoeft in te stellen - deze verandert wanneer u het formaat van de video wijzigt. Stel in ieder geval de bitrate niet hoger in dan die van het originele bestand.

Hoe avi naar mpg. te converteren
Hoe avi naar mpg. te converteren

Stap 3

In het veld "Videocodec" is de standaardinstelling mpeg1 of mpeg2 (afhankelijk van de videokwaliteit die u hebt geselecteerd in het veld "Profiel"). Dit is een programma dat een digitale stream comprimeert en reproduceert, en codering uitvoert. Verschillende codecs comprimeren (en converteren naar een ander formaat) anders, met behulp van verschillende algoritmen. Laat in het veld "Frame" de standaardwaarde staan, hoe minder frames per seconde, hoe slechter de kwaliteit. Pas de beeldverhouding van het scherm (3: 4, 3: 2, enz.) naar wens aan in het veld Zijden.

Stap 4

In het veld "Audiocodec" is standaard een codec die overeenkomt met de geselecteerde videokwaliteit (voor video in vcd pal - mp2-codec, enz.) U kunt ook de frequentie, audiobitsnelheid, aantal kanalen, volume, of zet het geluid helemaal uit.

Stap 5

Selecteer ondertitelbestand, watermerkbestand indien nodig. Als u klaar bent, klikt u op OK.

Stap 6

Om het resultaat van de instellingen te controleren, gaat u naar "Instellingen" en klikt u op video afspelen. Op dezelfde plaats kunt u het gewenste gedeelte van het bestand uitknippen (indien nodig) of een specifiek deel van de afbeelding selecteren voor conversie en opslaan. Als alles bij u past, klikt u op OK.

Stap 7

Druk in het hoofdvenster "Format Factory" op "Start" - de videoconversie zal beginnen.

Populair per onderwerp