Hoe Avi Naar Mp4 Op Android Te Converteren

Inhoudsopgave:

Hoe Avi Naar Mp4 Op Android Te Converteren
Hoe Avi Naar Mp4 Op Android Te Converteren

Video: Hoe Avi Naar Mp4 Op Android Te Converteren

Video: Hoe Avi Naar Mp4 Op Android Te Converteren
Video: How to Convert AVI to MP4, FLV to MP4, MP4 TO WMV || USING ANDROID 2024, Mei
Anonim

Avi en mp4 zijn videobestandsindelingen die, indien nodig, van de ene naar de andere kunnen worden geconverteerd, zelfs op gadgets met het Android-besturingssysteem. Hiervoor worden speciale converter-applicaties voor smartphones en tablets gebruikt, evenals online diensten.

Hoe avi naar mp4 op Android te converteren
Hoe avi naar mp4 op Android te converteren

Om avi-video naar mp4 op Android te converteren, hebt u speciale applicaties of online services nodig. Dergelijke programma's en sites bieden vaak ook aan om extra parameters in te stellen voordat het bestand wordt geconverteerd.

Hoe Android-video's online te converteren

  1. Om een video van avi naar mp4 op Android te converteren, moet je een online service openen in de browser van je smartphone of tablet, die de mogelijkheid heeft om bestanden te converteren in de mobiele versie van de site.
  2. Vervolgens moet u het bestand in de converter laden, de benodigde parameters selecteren en het conversieproces starten door op de overeenkomstige knop te klikken.
  3. Wacht tot de video van avi is geconverteerd naar mp4 en sla het bestand vervolgens op je tablet of smartphone op.

Hoe avi naar mp4-formaat op Android te converteren met converter-apps

  1. Om een videobestand van avi- naar mp4-formaat te converteren, moet u een applicatie voor het converteren van mediabestanden op uw tablet of smartphone installeren. Vervolgens moet je de video converteren door deze stappen te volgen:
  2. Start de conversietoepassing en open de video in avi-indeling erin.
  3. Stel de nodige parameters in, selecteer het formaat van het toekomstige bestand - in dit geval is het mp4.
  4. Begin met het converteren van het bestand door op de overeenkomstige knop in de applicatie te klikken.
  5. Wacht terwijl het bestand van avi is geconverteerd naar mp4.

Android-apps om u te helpen video van avi naar mp4 te converteren

Er zijn veel verschillende applicaties voor smartphones en tablets op het Android-besturingssysteem die een avi-video kunnen converteren naar een mp4-bestand. De volgende toepassingen zullen dit het beste doen:

  1. Video Converter is een multimediabestandsconverter voor Android-tablets en -smartphones. Het ondersteunt populaire videobestandsindelingen en stelt je ook in staat om enkele geavanceerde opties in te stellen voordat je gaat converteren.
  2. Video Converter Android (VidCon) - Deze Android-videoconvertor ondersteunt een groot aantal verschillende formaten. Met de applicatie kun je bijvoorbeeld bestanden met een formaat zoals mkv converteren naar andere formaten zonder kwaliteitsverlies. Dit programma heeft ook een functie voor het bijsnijden van video's - hiervoor hoeft u alleen het begin en het einde van het toekomstige videofragment aan te geven. Zoals de meeste converters, kunt u met deze applicatie aanvullende parameters instellen voor de toekomstige video voordat u het bestand converteert.
  3. Audio / Video Converter - deze applicatie kan niet alleen video's converteren naar het gewenste formaat, maar ook audio. Het programma converteert ook video zonder noemenswaardig kwaliteitsverlies en ondersteunt de commando's en instellingen van de FFMPEG-bibliotheek. De lijst met ondersteunde formaten bevat formaten als: avi, mp4, mp3, wmv en andere.

Aanbevolen: