Hoe Mov Naar Mp4 Op Android Te Converteren

Inhoudsopgave:

Hoe Mov Naar Mp4 Op Android Te Converteren
Hoe Mov Naar Mp4 Op Android Te Converteren

Video: Hoe Mov Naar Mp4 Op Android Te Converteren

Video: Hoe Mov Naar Mp4 Op Android Te Converteren
Video: Как конвертировать MOV в MP4 2024, April
Anonim

Om video's van mov- naar MP4-formaat over te zetten, hoeft u geen pc bij u te hebben, één smartphone met het Android-besturingssysteem is voldoende.

Hoe mov naar mp4 op Android te converteren
Hoe mov naar mp4 op Android te converteren

Converter voor Apkpure

Er zijn veel programma's beschikbaar voor Anfroid waarmee je met videobestanden en foto's kunt werken. Hoewel de functionaliteit zal worden beperkt en niet vergelijkbaar met programma's voor Windows op een pc, zullen veel bewerkingen probleemloos kunnen worden uitgevoerd. Het wijzigen van het formaat van mov naar MP4 is ook geen probleem.

Game portal Apkpure biedt een gratis download van een eenvoudige converter die mov moeiteloos naar MP4-formaat kan converteren. De applicatie zelf neemt slechts 21 MB geheugen in beslag, maar het kan zijn taak aan en behoudt de kwaliteit van de gedownloade video.

Afbeelding
Afbeelding

Helaas is het onmogelijk om de Russische taal in het programma te installeren, maar de interface is heel eenvoudig en duidelijk. Nadat u op het eerste venster hebt geklikt, worden alle bestanden geopend, waaruit u degene moet selecteren die u nodig heeft. Er zijn geen beperkingen voor de grootte van de geüploade video - alles hangt af van de kenmerken van de telefoon. Door op het tweede venster te klikken, moet u het videoformaat zelf selecteren. In dit geval moet u MP4 selecteren.

Afbeelding
Afbeelding

Het conversieproces is van korte duur. Na voltooiing zal het programma aanbieden om het te delen, te hernoemen of te verwijderen in geval van een fout.

Afbeelding
Afbeelding

Mov naar mp4-converter

Nog een gratis converter beschikbaar om te downloaden op Google Play. Er is hier een vrij beperkte functionaliteit - met de applicatie kun je strikt vertalen van het mov-formaat naar MP4. Er zijn geen beperkingen voor de grootte van de geüploade video, advertenties worden weergegeven tijdens het uploaden naar de server. Er is hier ook geen Russische interface, maar het zal niet moeilijk zijn om het programma te begrijpen.

Afbeelding
Afbeelding

Het kost maar een paar klikken om de converter te gebruiken. Door op de paarse knop "Mov-bestanden selecteren" te klikken, wordt een console geopend met alle beschikbare videobestanden om te downloaden, waarna de gebruiker een kwaliteitsvariatie wordt aangeboden.

Afbeelding
Afbeelding

De knop "Converteren naar MP4" activeert het conversieproces van het videoformaat. Hij zal u ook niet lang laten wachten. Het grootste probleem van de toepassing is de verslechtering van de oorspronkelijke kwaliteit in zowel het beeld als het geluid. In feite ontvangt de gebruiker geen materiaal in de voorwaardelijk gespecificeerde 720HD-kwaliteit. Het is veel erger dan wat was beloofd.

Video-omzetter Android

Het breedste programma qua functionaliteit, waarmee je een video in 37 formaten kunt vertalen. De interface is onhandig, maar hij kan zijn taak aan. Het enige dat u hoeft te doen, is het gewenste bestand selecteren en vervolgens het formaat zelf, evenals, indien gewenst, de kwaliteit die tijdens de conversie met succes is opgeslagen. Vervolgens moet u op de witte "Start"-knop klikken.

Afbeelding
Afbeelding

De voltooide video wordt weergegeven in de nieuwe standaardmap in de galerij.

Aanbevolen: