Hoe De Configuratie Te Ontgrendelen

Inhoudsopgave:

Hoe De Configuratie Te Ontgrendelen
Hoe De Configuratie Te Ontgrendelen

Video: Hoe De Configuratie Te Ontgrendelen

Video: Hoe De Configuratie Te Ontgrendelen
Video: Hard Reset All Huawei 2019 | Remove Screen Lock/Pin/Pattern/Password/Finger Lock 2024, April
Anonim

De blokkering van configuratiebewerkingen in de 1C-database is niet toevallig ingevoerd. Bij het bewerken van de configuratie van de database kunnen belangrijke koppelingen verloren gaan, inconsistenties in documenten en andere inconsistenties ontstaan. Er zijn echter momenten waarop het slot moet worden uitgeschakeld om wijzigingen aan te brengen.

Hoe de configuratie te ontgrendelen
Hoe de configuratie te ontgrendelen

instructies:

Stap 1

Start het programma "1C Accounting" via de snelkoppeling op het bureaublad of via het overeenkomstige item in het menu "Start". Let in het basisselectievenster op het vervolgkeuzemenu. Schakel de startmodus naar "Configurator" en klik op "OK". Het programmavenster in de "Configurator"-modus is bijna hetzelfde als in de normale modus. Zoek het item "Configuratie" in het hoofdmenu en klik erop met de linkermuisknop. Beweeg de muiscursor in het vervolgkeuzemenu over het item "Ondersteuning" en klik vervolgens op het item "Ondersteuningsinstellingen".

Stap 2

Het venster Ondersteuningsinstellingen wordt geopend. Zoek de knop "Wijziging inschakelen" en klik erop. Bevestig de wijzigingen door op de knop "Ok" onderaan het venster te klikken. Het venster Ondersteuningsinstellingen wordt automatisch gesloten.

Stap 3

Als u een wachtwoord voor de configuratie moet instellen, gebruikt u het menu-item "Configuratie" - "Bezorgingsconfiguratie", en start u daarin "Bezorgingsinstellingen". In het geopende venster kunt u een wachtwoord instellen voor wijzigingen. In de regel is het het beste om de wachtwoordcombinatie in te stellen in een combinatie van hoofdletters en kleine letters, zodat deze niet kan worden gehackt als er informatie verloren gaat van een pc. Sluit de "Configurator". De configuratie kan nu worden bewerkt.

Stap 4

Nadat u de nodige wijzigingen heeft aangebracht, zet u de programmaconfiguratie terug in de vergrendelde toestand. Volg hiervoor de stappen beschreven in stap 1-2 en verwijder de optie om te bewerken. Verwijder het slot niet zonder goede reden. Het is ook vermeldenswaard dat u geen beheerdersrechten nodig heeft om dergelijke bewerkingen in het besturingssysteem uit te voeren, dus u kunt veilig inloggen onder elk account.

Aanbevolen: