Hoe Een Configuratie In 1C . Te Laden

Inhoudsopgave:

Hoe Een Configuratie In 1C . Te Laden
Hoe Een Configuratie In 1C . Te Laden

Video: Hoe Een Configuratie In 1C . Te Laden

Video: Hoe Een Configuratie In 1C . Te Laden
Video: HOE PROGRAMMEER JE ROBOT STOFZUIGER XIAOMI – UW TAAL PACK 2024, April
Anonim

"1C" is een computerprogramma dat is ontworpen om alle soorten bedrijfsactiviteiten te automatiseren. Met behulp van 1C-software kunt u de boekhouding automatiseren en optimaliseren, afwikkelingsoperaties uitvoeren en gegevens opslaan. Het 1C programma bestaat uit een platform en een configuratie. De configuratie definieert de programma-interface, gegevensstructuur, een reeks referenties en rapporten, afdrukbare formulieren en nog veel meer.

Hoe een configuratie in 1C. te laden
Hoe een configuratie in 1C. te laden

Noodzakelijk

  • - geïnstalleerd programma "1C";
  • - gewijzigde configuratie.

instructies:

Stap 1

Voer het 1C Configurator-programma uit in de exclusieve modus. Download een kopie van de database. Selecteer hiervoor "Beheer" "Gegevens uploaden" in de menubalk. Noteer vervolgens het pad waar de reservekopie wordt opgeslagen, wijs een naam toe aan het bestand en stel een wachtwoord in voor het archief.

Stap 2

Selecteer Configuratie / Gewijzigde configuratie laden in de menubalk. Er verschijnt een venster waarin u het pad naar het bestand met de gewijzigde configuratie moet opgeven (de extensie voor het configuratiebestand is *.md).

Stap 3

Klik op de knop "Openen". Als er wijzigingen zijn in de databasestructuur in de configuratie die u laadt, moet een bericht verschijnen: "Let op! Het geselecteerde configuratiebestand is geen afstammeling van dit bestand !!! Gegevenscorruptie kan optreden tijdens herstructurering !!! Doorgaan?". Selecteer Ja.

Stap 4

Opslaan: selecteer in de menubalk "Bestand" "Opslaan". Er verschijnt een venster met de melding: “Analyse van wijzigingen in de informatiestructuur. Wijzigingen in metadata hebben niet geleid tot gegevenswijzigingen." Klik op "Accepteren". Na het voltooien van alle acties verschijnt een bericht: "Informatiereorganisatie voltooid." Sluit het programma 1C Configurator af.

Aanbevolen: