Muziek Toevoegen Aan De Server

Inhoudsopgave:

Muziek Toevoegen Aan De Server
Muziek Toevoegen Aan De Server

Video: Muziek Toevoegen Aan De Server

Video: Muziek Toevoegen Aan De Server
Video: 👉★MUZIEK TOEVOEGEN AAN VIDEO - GRATIS MUZIEK VOOR JE VIDEO'S - HOE VOEG JE MUZIEK AAN JE VIDEO TOE? 2024, Mei
Anonim

Counter Strike 1.6 is een van de meest populaire online shooters waarmee een gewone speler gemakkelijk zijn eigen server kan maken. Een onderscheidend kenmerk is ook de mogelijkheid om de gecreëerde server in verschillende variaties te veranderen, met name door er muziek in te introduceren in plaats van de standaardserver. Het is vrij eenvoudig om dit te doen, en zelfs een beginner kan deze taak aan.

Muziek toevoegen aan de server
Muziek toevoegen aan de server

Noodzakelijk

Vliegstudio 8

instructies:

Stap 1

Om een geluidsbestand in Counter-Strike 1.6 te installeren, downloadt of converteert u eerst de versie van het geluid met de WAV-extensie met behulp van gespecialiseerde programma's. Zorg er ook voor dat er.cfg-bestanden in de gamemap staan, namelijk userconfig.cfg. Wees voorzichtig, er zijn een groot aantal configuratiebestanden die qua naam vergelijkbaar zijn, maar je hebt userconfig nodig. Verplaats het naar de cstrik-map. Hernoem vervolgens het gedownloade (of geconverteerde) audiobestand naar voice_input. Wanneer u nu op de knop klikt die verantwoordelijk is voor het inschakelen van de microfoon (meestal de K-toets in de Engelse lay-out), wordt uw muziek op de server afgespeeld.

Stap 2

Om een geluidsbestand te maken dat bedoeld is voor CS, open je Fly Studio 8. Zoek bovenaan de knop met het schaarpictogram. Er wordt een venster met 2 rijen knoppen geopend. Selecteer de allereerste van onderen en klik daarin op Voorbeeld laden en selecteer vervolgens de gewenste muziek of geluid. Nadat het bestand is geladen, beweegt u de muiscursor over de grafische geluidstabel en selecteert u de fragmenten die u nodig hebt. Ze moeten in het rood worden gemarkeerd. Druk vervolgens op de derde knop van links, die de schaar toont en selecteer Knippen. Klik op de knop aan de rechterkant - opslaan, kies naar uw mening waar u wilt opslaan en onder welke naam. Hieronder staat een strook met de tekst Microsoft wave-bestand (* wav), in dit veld selecteert u - Microsoft gecomprimeerd wave-bestand (* wav).

Stap 3

Het is ook mogelijk om muziek af te spelen voor spelers wanneer deze verbonden zijn met de server. Download hiervoor de plug-in via de volgende link https://makeserver.ru/engine/download.php?id=62. Kopieer het bestand loadingsound.amxx naar addonsamxmodxplugins. Verplaats de geluidsmap naar Valvecstrike. Om je eigen muziek te installeren, ga je naar de vox-map en vervang je het standaard audiobestand door je eigen (hernoemd naar laden en geconverteerd naar wav-formaat). Start vervolgens de server opnieuw op om de wijzigingen door te voeren.

Aanbevolen: