Muziek Toevoegen Aan De Speler

Inhoudsopgave:

Muziek Toevoegen Aan De Speler
Muziek Toevoegen Aan De Speler

Video: Muziek Toevoegen Aan De Speler

Video: Muziek Toevoegen Aan De Speler
Video: MP3 speler nummers erop zetten 2024, April
Anonim

Op dit moment zijn er veel spelers die een grote verscheidenheid aan multimediabestanden afspelen, zowel audio als video. Slechts enkele daarvan zijn echter het meest verspreid. De leiders van afspeelprogramma's zijn misschien: Windows Media Player, Media Player Classic, Winamp en Aimp.

Muziek toevoegen aan de speler
Muziek toevoegen aan de speler

instructies:

Stap 1

Windows Media Player is een standaardspeler die standaard met uw versie van Windows wordt geïnstalleerd. Aanvankelijk speelt het een basisset van audio- en videobestandsindelingen af. Om de lijst met extensies die beschikbaar zijn om het programma correct te laten werken uit te breiden, moet u codecs installeren.

Stap 2

Om muziek in deze speler af te spelen, selecteert u het gewenste audiobestand (meerdere bestanden), die meestal in mp3-formaat is. U kunt dan met de rechtermuisknop klikken en "Openen met / Windows Media Player" selecteren in het contextmenu dat verschijnt. Het programma zal automatisch het geselecteerde bestand (en) of zelfs een hele map starten en afspelen.

Stap 3

Media Player Classic lijkt erg op het vorige programma, dat in principe alleen in zijn visuele vorm verschilt. U kunt dezelfde methoden gebruiken om bestanden in deze speler te openen. Bovendien kunt u in het venster van het programma zelf het tabblad "Bestand" openen, waarin u het contextmenu-item "Bestand openen …" of "Map openen" (Open Directory) kunt selecteren. Selecteer in het zoekmachinevenster dat verschijnt de vereiste bestanden (mappen) die u wilt afspelen.

Stap 4

Winamp is misschien wel de meest gebruikte mediaspeler. Het wordt automatisch bijgewerkt via internet en biedt de gebruiker een grote keuze aan plug-ins, visualisatievormen en een lijst met afspeelbare formaten. Om geluidsbestanden af te spelen, kunt u met de rechtermuisknop het contextmenu openen, waarin u het tabblad "Afspelen in Winamp" moet selecteren. U kunt ook de knop Toevoegen in het programma zelf gebruiken. Nadat u erop hebt geklikt, moet u in het venster URL toevoegen dat verschijnt - het internetadres van de bron waarvan u dit of dat geluidsbestand wilt afspelen, of DIR toevoegen - een map selecteren die zich op de harde schijf van uw computer bevindt of verwisselbare media die op de pc zijn aangesloten.

Stap 5

De laatste van de beoordeelde spelers is AIMP. Het is in veel opzichten vergelijkbaar met Winamp, zowel in de beschikbare functies als in de vorm van weergave. Het enige verschil met zijn tegenhanger is dat je in plaats van de knoppen Toevoegen en Remmen "+" en "-" tot je beschikking hebt, met als betekenis het toevoegen en verwijderen van bestanden aan afspeellijsten.

Aanbevolen: