Hoe Te Kopiëren Van Pc Naar Schijf

Inhoudsopgave:

Hoe Te Kopiëren Van Pc Naar Schijf
Hoe Te Kopiëren Van Pc Naar Schijf

Video: Hoe Te Kopiëren Van Pc Naar Schijf

Video: Hoe Te Kopiëren Van Pc Naar Schijf
Video: kopiëren naar externe hd 2024, Mei
Anonim

De compact disc is een universeel middel om digitale informatie op te slaan. Het proces van het kopiëren van gegevens van een computer naar een schijf kan voor sommige gebruikers echter problemen veroorzaken.

Hoe te kopiëren van pc naar schijf
Hoe te kopiëren van pc naar schijf

instructies:

Stap 1

Bereid een cd voor om te branden. Plaats het in uw computerstation en wacht tot het is geladen.

Stap 2

Open de map met de bestanden die u naar schijf wilt kopiëren met Verkenner. Selecteer ze met de muis, klik er met de rechtermuisknop op en selecteer "Kopiëren". Open vervolgens de map van de schijf die in uw computer is geplaatst. Klik met de rechtermuisknop en selecteer "Plakken". Wacht tot de bestanden zijn gekopieerd.

Stap 3

Deze operatie kan op een andere manier worden gedaan. Selecteer de gewenste bestanden en klik er met de rechtermuisknop op. Selecteer het item "Verzenden" en geef in de lijst die verschijnt het station op waarin de te branden schijf is geplaatst. Wacht tot het einde van het kopieerproces.

Stap 4

Klik daarna in het paneel van het venster met de schijf op de link "Gegevens branden op cd". Stel desgewenst uw eigen schijfnaam in. Druk vervolgens op de knop om het opnemen van gegevens te starten. Wacht tot de bewerking is voltooid.

Stap 5

Om informatie naar de schijf te schrijven, kunt u, naast de standaardtools van het besturingssysteem, een van de gespecialiseerde programma's gebruiken. Voorbeelden zijn Ahead Nero, Small CD-Writer, enz. Start de geselecteerde toepassing.

Stap 6

Maak er een nieuw schijfopnameproject aan. Selecteer het type gegevens dat u gaat opnemen. Gebruik de ingebouwde bestandsbeheerder van het programma om de benodigde bestanden over te brengen naar het applicatiepaneel met de gegevens voor opname. Ze kunnen ook worden overgebracht met normaal slepen en neerzetten vanuit het verkennervenster van het besturingssysteem.

Stap 7

Om de opname te starten, klikt u op de overeenkomstige knop op de programmawerkbalk. Stel de benodigde parameters in (controleer de opgenomen gegevens, schrijfsnelheid) en klik vervolgens op de knop om het proces te starten. Wacht tot de schijf is geschreven.

Aanbevolen: