Gescande Documenten Bewerken

Inhoudsopgave:

Gescande Documenten Bewerken
Gescande Documenten Bewerken

Video: Gescande Documenten Bewerken

Video: PublishOne: bewerken van een document 2022, December
Anonim

Gescande documenten vragen soms om correcties, maar hoe doe je dat als een tekstdocument is omgezet naar een afbeelding? Er zijn minstens twee manieren om dit probleem op te lossen.

Gescande documenten bewerken
Gescande documenten bewerken

instructies:

Stap 1

Het is gebruikelijk om documenten te scannen en in pdf-formaat naar collega's en zakenpartners te sturen. Maar juist met het bewerken van bestanden van dit formaat hebben gebruikers de meeste problemen. Je kunt ze allebei oplossen met een van de gratis programma's, of door een bestand van PDF naar Word-document te converteren.

Stap 2

Om correcties of toevoegingen aan het gescande document in PDF-formaat aan te brengen, gebruikt u het CutePDF-programma, waarvan een gratis versie kan worden gedownload van de officiële website van de ontwikkelaars op www.schattigepdf.com. Laad het document erin op de traditionele manier via het menu Bestand en de opdracht Openen en begin met bewerken

Stap 3

Als je een groot document op meerdere pagina's voor je hebt en je moet veel bewerken, gebruik dan een online of offline converter om PDF naar Word te converteren. Online conversie kan worden gedaan op de website http://www.pdfonline.com/pdf-to-word-converter/. Upload gewoon uw PDF en download na het converteren het voltooide Word-document

Stap 4

Als offline converter kunt u het programma Some PDF To Word Converter gebruiken, dat u kunt downloaden van de officiële website op official http://www.somepdf.com/some-pdf-to-word-converter.html. Installeer het programma op uw computer, voeg een bestand toe en krijg een tekstdocument als resultaat van de conversie.

Populair per onderwerp