Extra Toetsen Uitschakelen Disable

Inhoudsopgave:

Extra Toetsen Uitschakelen Disable
Extra Toetsen Uitschakelen Disable

Video: Extra Toetsen Uitschakelen Disable

Video: Extra Toetsen Uitschakelen Disable
Video: DE DUITSE TREIN UITSCHAKELEN! - COD: World War 2 Campaign #4 2024, Mei
Anonim

Het uitschakelen van extra toetsen is vooral nodig voor degenen die vaak per ongeluk deze of gene functie op de computer inschakelen door ze aan te raken. Dit probleem kan worden opgelost door zowel onnodige knoppen van het toetsenbord te verwijderen als de toewijzing ervan programmatisch te wijzigen.

Extra toetsen uitschakelen disable
Extra toetsen uitschakelen disable

Noodzakelijk

MKey-programma

instructies:

Stap 1

Sla de parameters op. Om dit te doen, gaat u naar het herstelmenu van het besturingssysteem en maakt u een nieuw punt, want in de toekomst zult u de wijzigingen op uw computer misschien niet leuk vinden. Dit zal u helpen de tijd te verminderen die nodig is om terug te keren naar een oude systeemconfiguratie.

Stap 2

Nadat u uw computer opnieuw hebt opgestart, downloadt u het hulpprogramma MKey-software. Dit programma helpt u nieuwe toepassingen te vinden voor de extra toetsen op uw toetsenbord. Het werkt met zowel conventionele als draadloze invoerapparaten, en het maakt ook niet uit via welke interface het apparaat is aangesloten. Het werkt met zowel multimedia- als conventionele toetsenborden en verandert ook de toewijzing van verschillende soorten knoppen. Uiteraard is dit verre van de enige toepassing van deze soort die functies voor het vervangen van knoppen uitvoert. Kies hier degene die voor u het handigst is om te gebruiken.

Stap 3

Installeer het gedownloade programma. Maak uzelf zorgvuldig vertrouwd met de interface voordat u aan het werk gaat. Vervang de toetsenbordknoppen die u niet nodig heeft door degene die u het meest gebruikt. Als u deze toetsen volledig moet deactiveren, laat u het veld gewoon leeg, maar vult u het best met oproepfuncties, bijvoorbeeld een rekenmachine, mediaspeler, ICQ-client, browser, enzovoort.

Stap 4

Controleer of u zich op uw gemak voelt om het werk te doen nadat u de sleuteltoewijzingen hebt gewijzigd. Als dit niet het geval is, reset u de sleutels naar hun oorspronkelijke waarden en verwijdert u het programma van uw computer. Als u problemen ondervindt, gebruikt u een systeemherstel naar het zojuist gemaakte herstelpunt. Heel vaak veranderen dergelijke programma's, zelfs nadat ze volledig zijn verwijderd, de toewijzingen van de sleutels niet naar de originele, dus systeemherstel is hier de meest acceptabele optie.

Aanbevolen: