Een Film Opnemen Op Uw Computer

Inhoudsopgave:

Een Film Opnemen Op Uw Computer
Een Film Opnemen Op Uw Computer

Video: Een Film Opnemen Op Uw Computer

Video: Een Film Opnemen Op Uw Computer
Video: Zo maak je een SCHERMOPNAME | op Computer of Telefoon | de Videomakers 2024, Mei
Anonim

Een van de meest voorkomende computerentertainment is het kijken naar films. Speelfilms of documentaires kunnen bij elke schijfwinkel worden gekocht - meestal worden ze uitgebracht op gewone dvd-media, maar u kunt ook dubbelzijdige filmschijven vinden.

Een film opnemen op uw computer
Een film opnemen op uw computer

instructies:

Stap 1

Plaats de filmschijf in uw computerstation. Verwijder de optische schijf voorzichtig uit de beugel in de schijfverpakkingsdoos zonder de binnenkant te beschadigen. Plaats de schijf in de groeven van het station en zorg ervoor dat deze plat ligt. Sluit de aandrijfwagen door op de uitwerpknop te drukken.

Stap 2

Wacht tot het automatisch downloaden van de inhoud van de optische schijf begint. Als u Windows 7 gebruikt, verschijnt er een venster op het scherm waarin u wordt gevraagd een actie te selecteren - selecteer "Map openen om bestanden te bekijken" door erop te klikken met de muisaanwijzer. Als de schijf niet automatisch start, moet u dubbelklikken met de linkermuisknop op de snelkoppeling "Deze computer". Selecteer vervolgens de naam van de schijf die in de computer is geplaatst.

Stap 3

Als de schijf automatisch wordt geactiveerd, wordt het venster Deze computer geopend, waarin de inhoud van de schijf wordt weergegeven. Als u een film kopieert waarvan de bestanden zijn georganiseerd in een dvd-project, ziet u twee mappen: Video TS en Audio TS. Anders worden gewone videobestanden in de lijst weergegeven.

Stap 4

Selecteer mappen en bestanden met uw muisaanwijzer. Klik er met de rechtermuisknop op om het interne menu te openen en selecteer het item "Kopiëren" erin. Zoek vervolgens de map op de harde schijf van uw computer waar u de geselecteerde bestanden wilt plaatsen. Roep het menu opnieuw op en selecteer het item "Invoegen".

Stap 5

Nadat u klaar bent met het kopiëren van de inhoud van de schijf naar de harde schijf, probeert u de film rechtstreeks vanuit de map op uw computer uit te voeren. Als het een dvd-project is, ga dan naar de map Video TS en zoek het VIDEO_TS. IFO-bestand - dit is het hoofdbestand. Als de gekopieerde film niet start, is het mogelijk dat uw besturingssysteem geen speciaal programma heeft - een bepaalde videocodec.

Aanbevolen: