Een Spel Opnemen Op Een Computer

Inhoudsopgave:

Een Spel Opnemen Op Een Computer
Een Spel Opnemen Op Een Computer

Video: Een Spel Opnemen Op Een Computer

Video: Een Spel Opnemen Op Een Computer
Video: Zo maak je een SCHERMOPNAME | op Computer of Telefoon | de Videomakers 2024, Mei
Anonim

Als u het spel op uw computer wilt installeren, kunt u dit op elk gewenst moment doen. Het installatieproces van de game vereist geen unieke kennis van jou, en je deelname aan de algehele installatie zal op zijn beurt minimaal zijn.

Een spel opnemen op een computer
Een spel opnemen op een computer

Noodzakelijk

Computer, installatieschijf met het spel

instructies:

Stap 1

Installatie voorbereiden. Als we een beetje vooruitlopen, merken we op dat het installatieprogramma automatisch een map met het spel maakt wanneer het standaard is geïnstalleerd. Het is echter mogelijk dat de gebruiker zich niet altijd op zijn gemak voelt met het installatiepad dat het systeem definieert. Om schijfruimte correct toe te wijzen en alle spelbestanden in één map te concentreren, moet je deze stappen volgen.

Stap 2

Open de grootste partitie op je harde schijf en maak er een nieuwe Games-map aan (als je die nog niet eerder hebt aangemaakt). Open het gemaakte gedeelte en maak er een map in om het spel te installeren, onder de naam ervan. Daarna kun je doorgaan met de installatie van het spel.

Stap 3

Plaats de schijf met het opgenomen spel in het computerstation en wacht tot het systeem het herkent. Zodra het systeem de geplaatste schijf initialiseert, wordt er een dialoogvenster geopend waarmee u het spel op uw computer kunt installeren. Als je in dit venster de mogelijkheid ziet om extra applicaties te installeren, installeer deze dan eerst en klik vervolgens op de knop "Install the game". In de regel zijn aanvullende applicaties bedoeld voor de juiste werking van het geïnstalleerde spel.

Stap 4

U gaat naar de volgende pagina. Hier kunt u het gewenste installatiepad instellen. Klik hiervoor op de bladerknop (of het mappictogram) en zoek de eerder gemaakte map met de naam van het spel. Nadat u de gewenste map hebt geselecteerd, klikt u op "OK" en klikt u op de knop "Volgende". Accepteer alle voorwaarden van de overeenkomst en installeer de game vervolgens op je pc. Zo kun je het spel opnemen op je computer.

Aanbevolen: