Stand-by Uitschakelen?

Inhoudsopgave:

Stand-by Uitschakelen?
Stand-by Uitschakelen?

Video: Stand-by Uitschakelen?

Video: Stand-by Uitschakelen?
Video: Please stand by (one hour) 2024, Mei
Anonim

In het proces van evolutie van computertechnologie heeft zich het concept van energiebesparing ontwikkeld, dat vooral populair is geworden in computermodellen die verband houden met de categorieën mobiele en draagbare apparaten. Zo is in de meeste pc-componenten (van de centrale processor tot de videokaart en monitor) de low power-modus, ook wel standby-modus genoemd, geïmplementeerd. Het stroomloos maken van de randapparatuur op uw thuis-pc is gewoon vervelend, dus hier is het logisch om de schakelaar naar de stand-bymodus uit te schakelen.

Stand-by uitschakelen?
Stand-by uitschakelen?

Noodzakelijk

administratieve rechten

instructies:

Stap 1

Geef de inhoud van de virtuele map van het Configuratiescherm weer. Dit kan door het mapvenster direct te openen. Om dit te doen, klikt u op het item "Configuratiescherm" in het gedeelte "Instellingen" van het menu dat wordt geopend wanneer u op de knop "Start" op de taakbalk op het bureaublad drukt. De inhoud van deze map kan ook worden bekeken in het Verkenner-venster door het knooppunt "Deze computer" uit te vouwen en het vereiste item te markeren.

Stap 2

Open het dialoogvenster voor het beheren van de stroomvoorziening en energiebesparende instellingen van de computer. Om dit te doen, vindt u onder de items die deel uitmaken van de inhoud van de map op het bedieningspaneel een snelkoppeling met de naam "Power". Open het door er één of twee keer op te klikken (afhankelijk van de huidige instellingen van de activeringsparameters van de snelkoppeling) met de linkermuisknop, of door één keer te klikken met de rechterknop en het item "Openen" in het contextmenu te selecteren.

Stap 3

Standby uitschakelen. Schakel in het dialoogvenster "Eigenschappen: Energiebeheer" naar het tabblad "Energiebeheerschema's". Klik vervolgens op de vervolgkeuzelijst "Standby through". Zoek erin en stel het huidige item "nooit" in. Na het voltooien van deze actie wordt de knop "Toepassen" actief.

Stap 4

Leg uw wijzigingen vast. Klik op de knop Toepassen in het dialoogvenster Eigenschappen voor energiebeheer.

Stap 5

Sluit het huidige dialoogvenster en het configuratiescherm. Klik op de OK-knop van het dialoogvenster. Selecteer Bestand en Sluiten in het menu van het map- of verkennervenster.

Aanbevolen: