Hoe Een Bestand Van Het Ene Formaat Naar Het Andere Te Converteren

Inhoudsopgave:

Hoe Een Bestand Van Het Ene Formaat Naar Het Andere Te Converteren
Hoe Een Bestand Van Het Ene Formaat Naar Het Andere Te Converteren

Video: Hoe Een Bestand Van Het Ene Formaat Naar Het Andere Te Converteren

Video: Hoe Een Bestand Van Het Ene Formaat Naar Het Andere Te Converteren
Video: Hoe Outlook OST-bestand exporteren naar DOC-formaat? 2024, April
Anonim

Het is je vast al vaker voorgekomen dat wanneer je een bestand uploadt en het in je favoriete programma wilt openen, het je plotseling de melding geeft "Het formaat van dit bestand wordt niet ondersteund." Dit is buitengewoon frustrerend, maar er is een eenvoudige oplossing voor dit probleem.

Hoe een bestand van het ene formaat naar het andere te converteren
Hoe een bestand van het ene formaat naar het andere te converteren

Noodzakelijk

Formaat Fabrieksprogramma

instructies:

Stap 1

Er zijn veel programma's op internet die een bestand gemakkelijk van het ene formaat naar het andere kunnen converteren. Meestal zijn deze programma's echter slechts in een paar formaten gespecialiseerd, bijvoorbeeld alleen van flv naar avi of van wma naar mp3. Maar er is één geweldig programma dat bijna alle formaten video, audio, afbeeldingen en ROM-apparaten ondersteunt. Verrassend genoeg is dit programma ook gratis. Het heet FormatFactory. Download het hier:

Stap 2

Voer het installatiebestand uit met de naam FFSetup270 dat u van u hebt gedownload. Het venster "Programma-installatie" verschijnt. Klik op de knop "Installatie starten". In het volgende venster dat verschijnt, geeft u het pad op waar u het programma wilt installeren en klikt u op de knop "Installeren". Het programma zal beginnen met installeren.

Stap 3

Wanneer de installatie is voltooid, verschijnt er een venster waarin staat dat de installatie is geslaagd. Hieronder staat de tekst in het Engels. Schakel alle selectievakjes uit en klik op "Volgende". Vink in het volgende venster de vakjes aan naast "Run FormatFactory 2.70" en "Install inside codecs". Klik op de knop "Voltooien". Dat is alles, het programma is op uw computer geïnstalleerd!

Stap 4

Het programma start vanzelf op. Nu moet je het in actie proberen. U wilt bijvoorbeeld een video opnieuw formatteren van flv-indeling naar avi. Om dit te doen, sleept u uw bestand rechtstreeks naar het programmavenster. Er verschijnt onmiddellijk een lijst met formaten waarnaar u uw bestand kunt converteren. Selecteer het gewenste formaat en klik op "OK".

Stap 5

Daarna verschijnt uw bestand in het programmavenster. Klik op de knop "Start" op het bovenste paneel.

Stap 6

En dan begint je bestand te converteren. Wacht even. Aan het einde van de conversie hoort u een geluid en uw voltooide bestand wordt opgeslagen in de map "FFOutput" die het programma in uw documenten heeft gemaakt.

Aanbevolen: